Danish

FEC Consulting

FEC Consulting logo

FEC Consulting er en af Danmarks førende forhandlere af transmissions produkter med primært fokus på transportbånd, transportører, tandremme, tandremskiver, kileremme, poly-v remme, modulbånd, rundremme, vi tilbyder altså stort set alt hvad hjertet kan begære af tilbehør og special udviklede transportløsninger.

Hos FEC Consulting er vi din tætte sparringspartner, der altid står klar med individuel rådgivning og sparring vedrørende jeres virksomheds fremtid. Som kunde hos os, er du altid sikret skræddersyet og personligservice, hvor vi gennem en tæt dialog med dig, sætter os grundigt ind i dine behov og ønsker.

Vi rådgiver altid ud fra den bedste løsning – både nu og i fremtiden. De varer du modtager, er alt andet end samlebåndsarbejde, men tager udgangspunkt i din forretning, produktion og organisation

Efter 2. generationer og mere end 20 års erfaring, har vi opbygget et indgående kendskab til mange brancher og industrier, samt en stor faglig og teknisk viden. Det er vigtigt for os, at kunne opretholde en bred produktviden, og vi deltager derfor løbende i kurser samt på ind- og udenlandske messer, så vi er rustet til at kunne yde den bedste og mest kvalificerede service. Hos FEC Consulting ønsker vi at skabe værdi for vores kunder, så vores viden og erfaring kommer til vores kunders fordel.

Vi er en agil samarbejdspartner, der tilpasser sig dine behov og ønsker, da vi ved, at din produktivitet, afhænger af hastigheden og kvaliteten af vores arbejde. Vi forstår vigtigheden af, at vores kunder hurtigt og nemt kan modtage deres varer når behovet opstår - og vi tilbyder derfor ”dagtil- dag levering”, så du altid kan modtage dine varer til tiden. Vi tilbyder derudover logistik, lagerføring samt faste leverings dage af vores produkter, så dine vareleverancer kan tilpasses jeres virksomhed og produktion.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.