PIX power transmission solutions

pix power transmission solutions

PIX har optjent sin position som værende en af verdens førende producenter af kileremme, poly-v remme & tandremme af høj kvalitet. PIX Transmissions Ltd., er den førende producent af remme og relaterede mekaniske Power Transmission produkter i Indien. Virksomheden har en state-of-the-art rem produktionsenheder samt en komplet automatiseret gummiblandingsanlæg i Nagpur.

PIX Transmissions Ltd. har betydelig brand egenkapital i Power Transmissions industrien med stærk lokal og global tilstedeværelse. Virksomheden har datterselskaber i Europa og Mellemøsten samt over 250 engagerede partnere i over 100 lande verden over. Hvoraf FEC Consulting er en af dem.

Visionen for PIX er at være en dominerende global aktør inden for mekanisk transmission af kraftværker, når det gælder at levere en bred vifte af yderst innovative, pålidelige og pris konkurrencedygtige løsninger, understøttet af uovertruffen kundeservice.

PIX Transmissions (Europe) Ltd er den europæiske datterselskab af PIX Transmissions Ltd, er den førende producent af tandremme, ribbebånd (Poly-V remme) og kileremme samt relaterede transmissioner produkter i Indien.

PIX Transmissions Ltd blev etableret i 1969 og fremstiller et omfattende sortiment af Power Transmission produkter, der passer til et væld af forskillige industrier såsom byggeri, minedrift, biler, landbrug, gartneri og husholdnings apparater. PIX produkter er ISO 9001, ISO 14001, og TS-16949 certificeret, med en god kvalitet, placeret blandt de bedste i branchen.

PIX Transmissions (Europe) Ltd blev oprettet i 1999 for at tjene det europæiske marked med PIX Power Transmission produkter. Med distributionscenter er i Storbritannien og Tyskland.

PIX Europe levere høj produkt tilgængelighed og ekstraordinær service til sine distributions partnere og OEM-kunder spædt over mere end 25 lande over hele verden. Erfarne og veluddannede medarbejdere er klar til assistere FEC Consulting med at håndtere alle kundehenvendelser.

Sammenhængende markedsstrategi centreret om at arbejde med udvalgte kanalpartnere.
Nem at drive forretning ved at tilbyde flere sourcing muligheder såsom "just-in-time" (call-off fra Distribution Center) i komponent, underenhed eller samlesæt, eller forsendelser direkte ab fabrik.

Sammenfattende PIX Transmissions (Europe) Ltd er en one-stop-shop for et omfattende sortiment af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser Bælterne og relaterede transmissionselementer produkter mekaniske. Dets opgave er at skabe glade kunder gennem hurtig udvikling og implementering af innovative, høj kvalitet og omkostningseffektiv 'end-to-end "løsninger, støttet med hurtig levering og exceptionel kundepleje.

Vi kan dig tilbyde et stort udvalg af produkter fra PIX power transmission solutions, vi kan tilbyde gode priser samt hurtig levering. 

Vil du vide mere om produkter fra PIX? Så ring til os på telefon 48 24 85 45 eller send os en mail på info@fecconsult.dk

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon info@fecconsult.dk

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner