Fladremme til alle formål

Fladremme & Drivremme

En fladrem, også kaldet, en drivrem, er en overførselsrem, der anvendes til effektoverføring og kraftoverførsel. Et særligt kendetegn for en fladrem er dens ensartede og elastiske overflade, der uden forhøjninger eller tykkelsesforskelle garanterer, at remmen ingen svagheder har. Overfladen sikrer på samme måde en støjsvag drift, da den absorberer vibrationer og støj. Fladremme tillader meget høje hastigheder og anvendes eksempelvis af tekstil- metal- og træindustrien samt i rullebane- og transportsystemer. Fladremme kan overføre op til 97% trækstyrke og garanterer en stabil og høj kraftoverførsel, da en fladrem kan overføre kraft fra begge sider af remmen. Vi anbefaler vores kunder at vælge en fladrem, hvis de søger en effektiv og pålidelig rem med minimal vedligeholdelse og en tilhørende, lang levetid.

Fladremme fremstilles i slidstærkt gummi eller plast, med en forstærkning i enten nylon, kevlar, stål eller polyester. Vi forhandler et bredt udvalg af åbne og helstøbte fladremme. Fladremme kan udstyres med en overfladebelægning efter dit valg, så remmen målrettes konkrete industrier og transportformål. Vi tilbyder overfladebelægningen i gummi, PVC, PU eller skum, der kan pålægges den ene eller begge sider af remmen. Ved at belægge en fladrem kan du således tilpasse og målrette remmen konkrete håndteringsformål samt tilføje egenskaber til remmen i form af f.eks. høj/lav friktion, hårdhed m.m. Fladremme er tilgængelige i længder fra 180–, 4.800 mm (gummi) og fra 200 – 5.400 mm (plast). Fladremme forhandles i forskellige tykkelser, der sikrer forskellige trækstyrker. Jo tykkere fladremmen er, jo større en remskive vil der skulle anvendes i remtrækket.

megadyne-megaflat-pdf-katalog Fladremme
forbo---fladremme Fladremme

Forbo Siegling - Fladremme

produkt_katalog_esband_schlatterer_pdf_remme Fladremme

Esband fladremme

Båndlængde (mm):
band Fladremme

Resultat
-
Indtast dimensioner:

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
fladrem med mekanisk samling

Fladrem med mekanisk samling

En fladrem kan leveres som en endeløs samlet rem på forhånd, således at kunden selv kan montere den på sin maskine. I nogle tilfælde kan maskinens opbygning forhindre en endeløs fladrem i at blive monteret, men dette kan imødegås ved anvendelse af mekaniske samlere. Mekaniske samlere er en enkel og hurtig måde at undgå lange produktionsstop eller tilfælde, hvor fysiske omstændigheder hindrer os i at kunne benytte samleværktøj direkte på maskien.

En svejst samling er altid at foretrække, da dette er den absolut stærkeste samlemetode. Vores kunder foretrækker ofte en fladrem med en mekanisk samling, da fladremme med mekaniske samlinger let og hurtigt kan monteres på stedet af kunden selv uden brug af værktøj.

En fladrem med mekanisk samling anvendes typisk i maskiner, hvor det ikke er muligt at adskille maskinen, eller hvor der ikke er plads til svejseudstyret på maskinen. Beregn din pris på en fladrem med mekanisk samling her.

Vores Produkter

Nye

Tilfældige

There are no products

Mest solgt

Åben PU fladrem

Åben PU fladrem

PU fladremme er fremstillet af polyurethan, som har en stærk slidstyrke. De forskellige typer corder i remmen, sikre forskellige trækstyrken, uanset opgaven. Der kan på bagsiden pålægges et lag af forskellige belægninger til at løse forskellige opgaver.

Det er muligt at samle (svejse) en åbne fladrem med et smelteværktøj, til en endeløs PU fladrem efter ønsket længde. Man skal dog regne med ca. 50% mindre trækstyrke end en endeløs PU fladrem uden samling også kaldet en flex rem. Megalinear tandremme fra Megadyne produceres med galvaniseret stål forstærkning.

Disse fås også med rustfri stål forstærkning eller Kevlar forstærkning (aramid). PU fladremme er temperaturbestandige fra -20 ° C til +80 ° C. Læs mere om de åbne PU fladremme og deres trækstyrker i Megalinear kataloget fra Megadyne som du finder i under kataloger i toppen af siden.

Mød vores partnere

Send en forespørgsel

Kontaktinformation

Udfyld formularen og vores team vil kontakte dig indenfor senest 24 timer.

+45 48 24 85 45

FEC Consulting
Industrivænget 10, Meløse
DK-3320 Skævinge

    Please fill the required field.
    Please fill the required field.
    Please fill the required field.
    Please fill the required field.