Esband fladremme

Et særligt kendetegn for vores drivremme er at de udfører opgaver, hvor andre mislykkes, såsom ved den mindste bøjningsradie eller når der er gentagne bøjninger. Dette er muligt fordi vi fremstiller drivremme, der har ensartede forlængelsesegenskaber, brudstyrker og tykkelsestolerancer over hele deres længde. Drivremmene bliver derfor homogen og uden svagheder hvilket garanterer høj præcision, lav vibration og lav støj.

Normalt består vores drivremme af et polyester eller kevlar trækelement, samt en belægning af NE eller PU på den ene eller begge sider. Afhængigt af versionen, giver det os mulighed for at imødekomme både ekstreme (brydekraft op til ca. 8000 N pr cm uendelige) eller filigrane (lille skive diameter ca. 6 mm) krav. Disse remme er tilgængelige i længderne 180 - 4800 mm (NE) og fra 200 til 5400 mm (PU).

Esband fladremme og drivremme endeløse

Esband fladremmeDrivremme schlatterer esband

Vinkel-drevet
Vinkel-drev er den ideelle løsning for ikke-parallelle drejeakser.

Cross drev / halv-cross kørsel
Cross drev eller halv-cross-drev er de ideelle løsninger når køreretningen ændres.

Multiple-aksel geardrev
Vi leverer effektive drivremme med en lang levetid på flere aksel geardrev med høje bøjning frekvenser og magt split.

Spindel drev
Vores spindel-bælter og tangerer-bælter til tekstilindustrien er designet til de mindste bukkeradier og høje remhastigheder.

Let drev (op til ca. 2,5 kW) 
Vi leverer bælter der kører meget præcist, som er slidstærke, fleksible, anti-statiske og som har konfigureret friktionskoefficienter, hvilket sikrer et godt greb. Typiske anvendelser: fast drev, kontormaskiner, indenlandske og byggemarkeder apparater, slibemaskiner, save, afprøvning maskiner, spindemaskiner, spolemaskiner og tekstilmaskiner.

Medium-duty-drev (op til ca. 15 kW)
Til medium-duty drev leverer vi bælter, der kører meget præcist, som er slidstærke, har lavt stræk og som er antistatiske, hvilket sikrer et godt greb. De er ideelle til brug i fugt-mangel miljøer. Typiske anvendelser: Fast drev, træforarbejdningsenheder maskiner, rengøringsmaskiner, byggemarkeder apparater, slibemaskiner, værktøjsmaskiner, tekstilmaskiner og entreprenørmaskiner.

Heavy drev (op til ca. 60 kW)
Til tunge drev leverer vi bælter med et godt greb, der også kører et neutralt og lavt stræk, hvilket skaber god træk og ydeevne. Typiske anvendelser: balancering og entreprenørmaskiner, excenterpresser, tømmer bearbejdningsmaskiner, ventilatordrev, møller og kværne, motor prøvestande, turbine drev, vandkraftværker og afprøvning maskiner.

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon [email protected]

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner