Fladremme

Vi kan tilbyde flad- og drivremme med og uden samling. Vi har en bred vifte af trækremme med mange forskellige egenskaber. Dette gør os i stand til at imødekomme dine specifikke ønsker, så du dermed opnår den optimale trækstyrke og ydeevne. Vores fladremme er af høj kvalitet og har en ensartet tykkelse. En fladrem giver en støjsvag drift og kan overføre op til 97% af trækstyrken samt tillade meget høje hastigheder.

Vil du vide mere om vores fladremme? Ring til os på telefon +45 48248545 eller send os en mail på info@fecconsult.dk

 


Vi kan også tilbyde vævede endeløse flad-og drivremme uden samling, og fås med forskellige belægningstyper, f.eks. gummi, PVC, PU eller skum. Disse varierer i tæthed, hårdhed og friktionsegenskaber. Dette forbedrer driften og øger levetiden på fladremmen. Vi har derudover mulighed for at tilpasse faldremmen til netop din applikation.Vores produkter anvendes i alle grene af industrien og kan tilbydes til såvel OEM-kunder som til private personer. Driv- og fladremme bruges oftest i tekstil-, træ- og metalbearbejdningsmaskiner, samt i rullebane- og transportsystemer. Hvis du ønsker yderligere information om vores endeløse fladremme, er du meget velkommen til at kontakte os.


Drivremme til industrimaskiner

Vores drivremme giver den bedste kraftoverførsel og en stabil kørsel. Nitta's drivremme er fremstillet til at udføre effekt overføring i specifikke industrier, som f.eks træ-, textil- og grafiskindustri, samt til landbrugsmaskiner, drejebænke og fræsemaskiner. En drivrem kan også anvendes til at drive rullebaner eller andre drev, hvor der er flere remskiver der skal drives af samme rem. En hel særlig egenskab ved en fladrem er, at den kan overfører power med begge sider af remmen. En fladrem fremstilles i forskellige tykkelser og materialer alt efter opgaven.

  • Fladrem med polyester forstærkning (den mest anvendte type)
  • Fladremme med nylon kærne (til stor kraftoverførsel)
  • Drivrem med kevlar forstærkning (den professionelle løsning)

Stort set alle typer kan fås uden samling, dette er dog på forespørgsel, og et minimus styk antal kan forkomme. Kontakt os allerede idag og lad os hjælpe dig med dine nye drivremme +45 48248545 eller info@fecconsult.dkFladremme med mekanisk samling

En fladrem kan leveres endeløst samlet på forhånd, så de kan monteres på kundens maskine af kunden selv. I nogle tilfælde forhindre selve opbygningen af transportøren, at det er muligt at montere en endeløs fladrem, men dette kan også gøres rent mekanisk med en mekaniske samlere som er en nem og hurtig måde at undgå lange produktions stop, eller der hvor de fysiske omstændighedder forhindre os i at kunne komme til med vores udstyr.

 

Drivremme med mekanisk samling

 

 

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon info@fecconsult.dk

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner