Belagte kileremme - PU remme med belægning

PU kileremme med belægning

Vi forhandler vi et bredt udvalg af ekstruderede PU remme i special profiler fra Behabelt til applikationer indenfor transport og kraftoverførsel. PU special profiler fås i forskellige hårdheder og kan på forespørgsel fremstilles på specialmål samt samles til en endeløs rem. PU special profiler anvendes i mange brancher specielt fødevareindustrien, da de er resistente overfor kemikalier samtidig med at de tåler både høje og lave temperaturforhold. Deres elastiske egenskaber gør dem samtidig ideelle til drev af lette transport- og pakkeapplikationer. Vi tilbyder en lang række belægninger i polyuretan, gummi, skum, pvc samt andre unikke belægnings typer. Disse remme kan specialfremstilles efter dine specifikke krav så de passer til netop dit behov. Kontakt en af vores medarbejdere for flere oplysninger, så vi sammen kan finder vi den rigtige løsning. Alle vores kileremme og andre profil remme kan leveres med den ønskede belægningstype efter opgave. Vi har mere en 40 forskellige typer belægning på lager på fabrikken i tysklang og har derfor mulighed for hurtig levering

Til applikationer med høje belastninger og lange remlængder anbefaler vi, at man anvender en special profiler i forstærket udgave. Vi forhandler et bredt sortiment af forstærket typer, der fremstilles med en forstærkning der bidrager til at øge trækstyrken og forlænger remmens levetid. Forstærkede special profiler fremstilles i slidstærkt PU eller TPE-materiale og afhængigt af anvendelsesområdet kan de fås med en polyester, aramid (kevlar) eller svejsbar PU glasfiberforstærkning.

Download Behabelt produktkatalog

Download produktkatalog 2021/2022

Hos FEC Consulting tilbyder vi rundsnor til fødevareindustrien, pakkemaskiner og rullebaner . PU rundsnor og PU kileremme ses tit inden for industrier med let produkt transport da de fleste rundremme har begrænset trykstyrke grundet remmens opbygning.

Der stilles i dag stadig højere og højere krav til rundremme som bruge i fødevareindustri, vi tilbyder et stort udvalg af fødevaregodkendelser som stort set såler alle typer rengøring, som vi altid gør en dyd ud af at indfri din forventninger til god kunde service, så når du handler med os kommer du kommer hjem med det helt rigtige løsning første gang.

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Producent:
Behabelt
Resultater 1 - 16 ud af 16Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 16 ud af 16Vis:     pr. Side