Kileremme

Kileremme

Kileremme fra Megadyne, PIX, Gates & Optibelt - Her under finder du vores store udvalg af kilerem til industri

En kilerem er en endeløse v-formet gummi rem, som giver en høj fleksibilitet og stor træk kraft, som kombinerer fordelene ved en fladrem og en Poly-V rem.

Fordi der anvendes de bedste råvare i forbindelse med fremstillings processen, sikre Megadyne & PIX Power Transmission Solutions altid en høj kvalitet, vores kileremme anvendes i en bred vifte af drev og i mange applikationer allerede i dag. Fordi vores leverandører anvender den nyeste produktionsteknologi, gør at vores kileremme altid er ensartet og har stor nøjagtighed, dette gør dem velegnet til næsen alle typer kraftoverførsel med kilerem.

Kontakt os i dag på mail info@fecconsult.dk eller på telefon 48 24 85 45, og få yderligere informationer om vores kileremme.

Vi er stolte af at kunne tilbyde et komplet sortiment indenfor kilerem fra Pix, Megadyne, Gates, Conti samt Optibelt i både raw-edge samt standard udførsel. Vi fører et stort sortiment inden for Klassiske kileremme, variatorremme, bredkileremme og sammensatte kileremme.

Standard kilerems typer:

  • Klassisk kilerem: Z - A - B - C
  • Fortandet kilerem: ZX - AX - BX - CX
  • Smalkilerem: SPZ - SPA - SPB - SPC
  • Fortandet smalkilerem: XPZ - XPA - XPB - XPC
  • Dobbelte kilerem: AA - BB - CC

Få et overblik over PIX udvalg af kileremme

Detaljer

Vi kan også fremstille kileremme endeløst på efter dine specifikationer. Ligeledes fås en kilerem både fås i PU og Gummi, med specielle belægninger på bagsiden af remmen. Alle standard længder og bredder kan leveres fra lager. Kontakt os for andre størrelser samt priser.

Standarder

Standard v-remme er produceret iht. gældende ISO & DIN-normer.
Vores remme kan leveres som både antistatiske og tolerancestabile i følge (ISO 1813).

Anvendelsesområder

Kileremme bruges primært som fremtræksremme, transportremme eller til effektoverføring i industrien, kileremme er meget brugt i forbindelse med fremstilling af maskiner til landbrug.

 

Produktkatalog - Kileremme

Se vores store produktkatalog om kileremme, klik her og se vores PDF på engelsk.


Download

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon info@fecconsult.dk

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner