Kileremme

Kileremme

En kilerem er en helstøbt, v-formet transmissionsrem med høj fleksibilitet og trækkraft, der kombinerer fordelene ved en fladrem og en Poly-V rem. Kileremme er ligesom andre friktionsremme drevet af friktion – i dette tilfælde friktionen, der opstår i kilen, modsat f.eks. en tandrem, der er drevet af tænderne på remmen. En kilerem garanterer et stabilt og effektivt remtræk, da formen sikrer remmens placering i skiven. Gummi kileremme produceres med en forstærkning af fiberglas og er velegnet til næsten alle type kraftoverførsler, da de tåler temperaturforhold fra -18°C til +90°C samtidig med, at de er antistatiske og ikke kan ruste. Til maskiner med høje belastninger og lange remlængder anbefaler vi, man benytter en kilerem i forstærket udgave, der sikrer op til 97% effektivitet og 50% øget trækstyrke. Forstærkede kileremsprofiler fremstilles i slidstærkt fibergummi og er ekstra holdbare, da de produceres med en forstærket fiberglascord, der øger levetiden samt kapaciteten i remmen.

Vi forhandler kileremme fra Pix, Megadyne, Gates, Continental samt Optibelt i klassisk og fortandet udgave. En fortandet kilerem er ekstra fleksibel, der gør, den lettere kommer rundt om remskiver med små diametre, da fortandingen sikrer greb i skiven. Vi tilbyder klassiske kileremme i Z, A, B, C, D, E-profil, fortandede kileremme i ZX, AX, BX, CX-profil, smalkileremme i SPZ, SPA, SPB, SPC-profil, fortandede smalkileremme i XPZ, XPA, XPB, XPC-profil, dobbelte kileremme i AA, BB, CC-profil, autokileremme i AVX10, AVX11, AVX13, AVX17-profil samt accu-link kileremme i Z, A, B, C-profil. Kileremme er produceret iht. gældende ISO og DIN-normer. Kileremme forhandles i standardstørrelser og kan på forespørgsel fremstilles på dine specifikke mål.

Standard kilerems typer:

  • Klassisk kilerem: Z - A - B - C - D
  • Fortandet kilerem: ZX - AX - BX - CX
  • Smalkilerem: SPZ - SPA - SPB - SPC
  • Fortandet smalkilerem: XPZ - XPA - XPB - XPC
  • Dobbelte kilerem: AA - BB - CC
  • Auto kileremme: AVX10 - AVX11 - AVX13 - AVX17

Detaljer

Vi kan også fremstille kileremme endeløst på efter dine specifikationer. Ligeledes fås en kilerem både fås i PU og Gummi, med specielle belægninger på bagsiden af remmen. Alle standard længder og bredder kan leveres fra lager. Kontakt os for andre størrelser samt priser.

Standarder

Standard v-remme er produceret iht. gældende ISO & DIN-normer.
Vores remme kan leveres som både antistatiske og tolerancestabile i følge (ISO 1813).

Anvendelsesområder

Kileremme bruges primært som fremtræksremme, transportremme eller til effektoverføring i industrien, kileremme er meget brugt i forbindelse med fremstilling af maskiner til landbrug.

 

Produktkatalog - Kileremme

Se vores store produktkatalog om kileremme, klik her og se vores PDF på engelsk.


Download

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon info@fecconsult.dk

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner