PIX Kileremme 4L DRY cover - Profil A

Kileremme 4L- Profil A

En Dry kilerem i 4L og A-profil, er en helstøbt og fleksibel v-formet transmissionsrem med høj trækkraft, der ligesom andre friktionsremme er drevet af friktion – i dette tilfælde friktionen, der opstår i kilen. Profilen fremstilles i slidstærkt neoprengummi og er belagt med et lag af blåt bomuldsvæv, der øger modstandsdygtigheden overfor slid og stød samtidig med, at vævet reducerer glidninger mellem rem og skive. Denne kileremsprofil tåler et højt niveau af omvendt bøjning, der gør den anvendelig i remtræk, med strammeruller på bagsiden at remmen. En kilerem i 4L og A-profil produceres derudover med en forstærkning i aramid (kevlar), der ikke kan ruste. 

Vi forhandler et stort udvalg af PIX X'set® Dry kileremme i 4L og A-profil, der er en forstærket kilerem til f.eks. græsslåmaskine, sneskovle og andet udendørsudstyr, der måler 12,7 millimeter i bredden og 7,9 millimeter i højden. Serien af PIX X'set® Dry kileremme i 4L og A-profil er udviklet til drev med en lineær hastighed på op til 42 m/sek. samt til store remskivediametre. Profilen er vedligeholdelsesfri og kræver ingen efterspænding efter montering.

PIX X'set® kileremme er produceret iht. gældende ISO & DIN-normer og lagerføres i standardstørrelser, der på forespørgsel kan bearbejdes efter dine specifikationer og skæres på dine ønskede mål. PIX X'set® Dry kileremme i 4L og A-profil tåler temperaturer fra -18°C til +80°C. Det slidstærke materiale sikrer at profilen er olie- og varmeresistent samtidig med, at den er antistatisk og ikke kan ruste. Profil er REACH og RoHS kompatible og kan anvendes iht. direktiv 94/9/EC-Atex.

megadyne-v-belts 4L Kileremme → 13x8MM | PIX LawnMaster® - [A-Profil]
megadyne-linea-gold-pdf-katalog 4L Kileremme → 13x8MM | PIX LawnMaster® - [A-Profil]
megadyne-accu-link-pdf-katalog 4L Kileremme → 13x8MM | PIX LawnMaster® - [A-Profil]
Loading...
Pully belt
Hastighedsforhold  
Effektiv diameter - stor remskive (A) () {{ format(calculated.pitchDiameterA) }}
Effektiv diameter - lille remskive (B) () {{ format(calculated.pitchDiameterB) }}
Beregnet effektiv tandrems længde () {{ format(calculated.desiredBeltLength) }}
Nærmest tilgængelig tandrems længde () {{ format(calculated.beltLength) }}
Nærmest tilgængelig antal tænder {{ calculated.beltTeeth }}
Center afstand ved brug af nærmest tilgængelig remlængde () {{ format(calculated.centerDistance) }}
Antal tænder i indgreb   {{ calculated.teethInMesh }}

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Producent:
PIX power transmission solutions
Resultater 51 - 100 ud af 136Vis:     pr. Side
Resultater 51 - 100 ud af 136Vis:     pr. Side