Kileremme & Kilerem

Kileremme B profil 17x11 MM

Vi forhandler et stort udvalg af PIX X'set® kileremme i B/BX-profil, der måler 17 millimeter i bredden og 11 millimeter i højden. Klassiske kileremme i B-profil er fremstillet uden tænder, hvor kileremme i BX-profil er fremstillet med tænder, der gør dem ideelle til små remskivediametre, da fortandingen sikrer et godt greb i skiven. Serien af PIX X'set® kileremme i B/BX-profil er udviklet til drev med en lineær hastighed på op til 30 m/sek og anvendes f.eks. i kompressorer, pumper, ventilatorer, generatorer, varmevekslere og industrielle drev. PIX X'set® kileremme i B/BX-profil er produceret iht. gældende ISO & DIN-normer og lagerføres i standardstørrelser, der på forespørgsel kan bearbejdes efter dine specifikationer.

En B/BX-kilerem er en helstøbt, v-formet transmissionsrem med høj fleksibilitet og trækkraft, der ligesom andre friktionsremme er drevet af friktion – i dette tilfælde friktionen, der opstår i kilen. Kileremme i B/BX-profil produceres i slidstærkt neoprengummi med en forstærkning af fiberglas, og garanterer et effektivt remtræk, da dens v-form sikrer remmens placering i remskiven. PIX X'set® kileremme i B/BX-profil tåler temperaturer fra -25°C til +100°C samtidig med, at de er antistatiske og ikke kan ruste. Kontakt kundeservice for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har brug for mere information. Du kan kontakt os alle hverdage fra 8:00 til 16:30 på telefon 48248545 eller ved at sende os en e-mail til info@fecconsult.dk. Vi ser frem til at kunne tilbyde dig vores ekspertise.

megadyne-v-belts B Kileremme → Kilerem i B Profil: [17x11 MM]
megadyne-linea-gold-pdf-katalog B Kileremme → Kilerem i B Profil: [17x11 MM]
megadyne-accu-link-pdf-katalog B Kileremme → Kilerem i B Profil: [17x11 MM]

Konvertér til kileremme - Omregn længde fra Li til Ld & La

Vores online værktøj til at omregne længde på kilerem er et effektivt og pålidelig lille værktøj til at finde den ønskede kilerems længde. Værktøjet gør det muligt at omregne længden på kileremmen fra dens indvendige længde (Li) til dens effektive længde (Ld) og udvendige længde (La), så du nemt kan vælge den rigtige størrelse til din maskine.

Ved hjælp af vores online værktøj kan du indtaste de den indvendige længde og på få sekunder få oplyst den effektive længde (Ld) & udvendige længde (La). Det eneste, du skal gøre, er at vælge din kilerems profil og indtaste den indvendige længde på din kilerem.

Når du har indtastet disse parametre, vil vores værktøj beregne den effektive længde (Ld) & udvendige længde (La) på kileremmen og vise dig det rigtige resultat. Dette gør det nemt og hurtigt at finde den rigtige størrelse kilerem til din maskine, så du kan komme i gang med at arbejde igen.

(Li) Indvendig længde:

(Ld) Effektiv længde:

(La) Udvendig længde:

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Producent:
PIX power transmission solutions
Resultater 1 - 216 ud af 217Vis:     pr. Side