optibelt-kileremme-v-belt4.jpg_1
Kileremme & Kilerem

Kileremme & Tilbehør

En kilerem er en helstøbt, v-formet transmissionsrem med høj fleksibilitet og trækkraft, der kombinerer fordelene ved en fladrem og en Poly-V rem. Kileremme er ligesom andre friktionsremme drevet af friktion – i dette tilfælde friktionen, der opstår i kilen, modsat f.eks. en tandrem, der er drevet af tænderne på remmen. En kilerem garanterer et stabilt og effektivt remtræk, da formen sikrer remmens placering i skiven. Gummikileremme produceres med en forstærkning af fiberglas og er velegnet til næsten alle type kraftoverførsler, da de tåler temperaturforhold fra -18°C til +90°C samtidig med, at de er antistatiske og ikke kan ruste. Til maskiner med høje belastninger og lange remlængder anbefaler vi, man benytter en kilerem i forstærket udgave, der sikrer op til 97% effektivitet og 50% øget trækstyrke. Forstærkede kileremsprofiler fremstilles i slidstærkt fibergummi og er ekstra holdbare, da de produceres med en forstærket fiberglascord, der øger levetiden samt kapaciteten i remmen. 

Vi forhandler kileremme fra Pix, Megadyne, Gates, Continental samt Optibelt i klassisk og fortandet udgave. En fortandet kilerem er ekstra fleksibel, der gør, den lettere kommer rundt om remskiver med små diametre, da fortandingen sikrer greb i skiven. Vi tilbyder klassiske kileremme i Z, A, B, C, D, E-profil, fortandede kileremme i ZX, AX, BX, CX-profil, smalkileremme i SPZ, SPA, SPB, SPC-profil, fortandede smalkileremme i XPZ, XPA, XPB, XPC-profil, dobbelte kileremme i AA, BB, CC-profil, autokileremme i AVX10, AVX11, AVX13, AVX17-profil samt accu-link kileremme i Z, A, B, C-profil. Kileremme er produceret iht. gældende ISO & DIN-normer. Kileremme forhandles i standardstørrelser og kan på forespørgsel fremstilles på dine specifikke mål.

megadyne-v-belts Kileremme i stort udvalg i flere forskellige mærker
megadyne-linea-gold-pdf-katalog Kileremme i stort udvalg i flere forskellige mærker
megadyne-accu-link-pdf-katalog Kileremme i stort udvalg i flere forskellige mærker

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting