Kileremme & Kilerem

Dobbeltkilerem CC - 22x17MM

En PIX Duo®-XS klassisk dobbeltkilerem i CC-profil, er en helstøbt og v-formet transmissionsrem med høj fleksibilitet og trækkraft, der ligesom andre friktionsremme er drevet af friktion – i dette tilfælde friktionen, der opstår i kilen. Kileremme i CC-profil produceres i slidstærkt neoprengummi med en forstærkning af fiberglas og garanterer et effektivt remtræk, da dens form sikrer remmens placering i remskiven. 

Vi forhandler et stort udvalg af PIX X'set® kileremme i CC-profil, der er en klassisk smalkilerem, der måler 22 millimeter i bredden og 17 millimeter i højden. Serien af PIX X'set® kileremme i CC-profil er udviklet til drev med en lineær hastighed på op til 42 m/sek og anvendes eksempelvis i kompressorer, pumper, ventilatorer, generatorer, varmevekslere og industrielle drev. Profilen er vedligeholdelsesfri og kræver ingen efterspænding efter montering.

PIX X'set® kileremme er produceret iht. gældende ISO & DIN-normer og lagerføres i standardstørrelser, der på forespørgsel kan bearbejdes efter dine specifikationer og skæres på dine ønskede mål. PIX X'set® kileremme i CC-profil tåler temperaturer fra -18°C til +80°C. Det slidstærke materiale sikrer at den er olie- og varmeresistens samtidig med, at typen er antistatisk og ikke kan ruste. CC-kileremme er REACH og RoHS kompatible og kan anvendes iht. direktiv 94/9/EC-Atex.

megadyne-v-belts Klassiske dobbelt kileremme | Profil: CC x 22x17 | PIX Duo®-XS
megadyne-linea-gold-pdf-katalog Klassiske dobbelt kileremme | Profil: CC x 22x17 | PIX Duo®-XS
megadyne-accu-link-pdf-katalog Klassiske dobbelt kileremme | Profil: CC x 22x17 | PIX Duo®-XS

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Producent:
PIX power transmission solutions
Resultater 1 - 1 ud af 1Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 1 ud af 1Vis:     pr. Side