SPC Kileremme 22x18 MM

Kileremme SPC profil - 22x18 MM

En SPC-kilerem er en helstøbt, v-formet transmissionsrem med høj fleksibilitet og trækkraft, der ligesom andre friktionsremme er drevet af friktion – i dette tilfælde friktionen, der opstår i kilen. Kileremme i SPC-profil produceres i slidstærkt neoprengummi med en forstærkning af fiberglas og garanterer et effektivt remtræk, da dens form sikrer remmens placering i remskiven. 

Vi forhandler et stort udvalg af PIX X'set® kileremme i SPC-profil, der er en klassisk smalkilerem, der måler 22 millimeter i bredden og 18 millimeter i højden. Serien af PIX X'set® kileremme i SPC-profil er udviklet til drev med en lineær hastighed på op til 42 m/sek og anvendes eksempelvis i kompressorer, pumper, ventilatorer, generatorer, varmevekslere og industrielle drev. SPA-profilen er vedligeholdelsesfri og kræver ingen efterspænding efter montering.

PIX X'set® kileremme er produceret iht. gældende ISO & DIN-normer og lagerføres i standardstørrelser, der på forespørgsel kan bearbejdes efter dine specifikationer og skæres på dine ønskede mål. PIX X'set® kileremme i SPC-profil tåler temperaturer fra -18°C til +80°C. Dens slidstærke materiale sikrer høj olie- og varmeresistens samtidig med, at den er antistatisk og ikke kan ruste. SPC-kileremme er REACH og RoHS kompatible og kan anvendes iht. direktiv 94/9/EC-Atex. 

megadyne-v-belts Kileremme SPC profil - 22 x 18 MM - PIX X'set ®
megadyne-linea-gold-pdf-katalog Kileremme SPC profil - 22 x 18 MM - PIX X'set ®
megadyne-accu-link-pdf-katalog Kileremme SPC profil - 22 x 18 MM - PIX X'set ®

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Producent:
PIX power transmission solutions
Resultater 1 - 50 ud af 52Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 50 ud af 52Vis:     pr. Side