XPB Kilerem 17x14 MM

Kileremme XPB profil - 17x14 MM

En XPB kilerem er en trapezformet drivrem med høj fleksibilitet og trækkraft, der bruger friktion til at drive maskiner - i dette tilfælde friktion skabt af remmens trapezform. Kileremme med XPB profil er fremstillet af slidstærkt neoprengummi med glasfiberforstærkning og garanterer effektiv remtrækning, da deres form sikrer remmets position på remhjulet.

Vi har et bredt udvalg af PIX X'set® kileremme i XPB profil, en tandet smal kilerem med en bredde på 17 millimeter og en højde på 11 millimeter. Denne type rem er designet med en tanding, der gør den ideel til små hjuldiametre, da tandingen sikrer et godt greb i hjulet. PIX X'set® kileremme i XPB profil er designet til lineære hastigheder på op til 35 m/sek og anvendes i kompressorer, pumper, ventilatorer, generatorer, varmevekslere og industrielle drivsystemer. XPB-profilen er vedligeholdelsesfri og kræver ikke efterjustering efter installationen.

PIX X'set® kileremme er fremstillet i overensstemmelse med gældende ISO- og DIN-standarder og er på lager i standardstørrelser, der kan bearbejdes og skæres til efter dine ønsker. PIX X'set® kileremme i XPB profil er temperaturbestandige fra -30°C til +100°C og er modstandsdygtige over for olie og varme samt antistatiske og rustfrie. XPB kileremmen er REACH- og RoHS-konform og kan bruges i henhold til direktivet 94/9/EF-Atex.

megadyne-v-belts Kileremme XPB - 17x14 MM - PIX X'set ® - FEC Consulting
megadyne-linea-gold-pdf-katalog Kileremme XPB - 17x14 MM - PIX X'set ® - FEC Consulting
megadyne-accu-link-pdf-katalog Kileremme XPB - 17x14 MM - PIX X'set ® - FEC Consulting

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Producent:
PIX power transmission solutions
Resultater 51 - 71 ud af 71Vis:     pr. Side
Resultater 51 - 71 ud af 71Vis:     pr. Side