Fladremme til alle formål

Har du brug for rådgivning?

Har du brug for rådgivning? Hos FEC Consulting står vi altid klar til at hjælpe med teknisk rådgivning og vejledning vedrørende dine transmissionsprodukter. Vi tilbyder et stort udvalg af transportløsninger, der er tilpasset dine behov og ikke mindst emnerne, som skal transporteres. Vi er specialister indenfor transportører, transportbånd og remme, der kan tilpasses alle typer erhverv og transportopgaver.

Vi forhandler et bredt program af komponenter og tilbehør til både bulk og stykgodstransport med dertilhørende montage og service. Vi har siden 1998 hjulpet dansk industri med at flytte tusindvis af varer fra A til B, hvilket har givet os en bred viden og erfaring inden for mange forskellige brancher og erhverv. Med vores solide position i Danmark og lokale lagre spredt over hele Europa, kan vi tilbyde høj kvalitet og kundeservice samt et bredt program af transmissioner til hurtig levering og konkurrencedygtige priser.

Vi rådgiver altid ud fra den bedste løsning - både nu og i fremtiden. De varer du modtager, er alt andet end samlebåndsarbejde, men tager udgangspunkt i din produktion, organisation og forretning. Uanset om du skal transportere fødevarer, heavy duty‐materialer eller bulk‐gods, så finder vi den helt rigtige løsning til dig. Kontakt os, så vi kan hjælpe med at realisere dine idéer, så vi i fællesskab kan optimere din virksomhed. Du kan kontakt os alle hverdage fra 8:00 til 16:30 på telefon +45 48248545 eller ved at sende os en e-mail til info@fecconsult.dk.

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Resultater 1 - 1 ud af 1Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 1 ud af 1Vis:     pr. Side

Mød vores partnere