Containerlås

containerlås - type 01


Denne containerlås fra Danish Safety Lock er markedets bedste og mest sikre containerlås, baseret på et patenteret låsesystem fra Danish Saftey Locks. Containerlåsen er konstrueret således at ved forsøg på at bore cylinderen op, vil denne rotere omkring en fast monteret aksel. Den anvendte cylinder er af type KABA. Denne cylinderer patent beskyttet til 2032. Cylinderen er monteret i et hærdet glidestykke som glider i en massiv holder. Cylinderen er placeret på enhedens underside af hensyn til beskyttelse mod vind og vejr. Låsen fastgøres fra containerens inderside med 6 stk. M12 knækbare bolte.

"Dette er markedets mest sikre containerlås, med denne låse type er det nemmer at skære et huld end at afmontere vores containerlås."

Køb containerlås vores certificeret containerlås

Dansk sikkerhedslåse-lås type 01 er beregnet til et erstatningsretligt beskyttet låsesystem. Systemet er patent i EU, USA, den nordamerikanske nation og Australien, og derfor er cylinderen patentbeskyttet indtil år 2032. Desuden er containerlåsen forsikringsgodkendt i overensstemmelse med SSF 1051 i klasse 5.

Containerlåsen er indskrevet i Forsikring & Pension.

Tilbehør til Containerlås DSL 01

Containerlåsen leveres med KABA cylinder-type professional og med to nøgler på samme måde som sikkerhedskort til omarrangementstaster. containerlåsen leveres med systemnøgler.

containerlåsen leveres med boredyr på samme måde som monteringsanvisninger. containerlåsen passer til almindelige containere med en dørtykkelse på 50 mm. og kan være forsynet med bolte til forskellige dørtykkelser.

Salg & Support kontakt:

Palle Jul Larsen
Telefon: 2033 5804
E-mail: palle@safetylock.dk

Læs mere om den nye super sikre containerlås fra Danish Safety ocks


Resultater 1 - 1 ud af 1Vis:     Produkter pr side
 • FDA GODKENDT
  containerlås
  containerlås
  Den sikreste Containerlås du kan købe, Denne container låse type DFL 01 er baseret på et certificeret og patenteret roterende låsesystem.
  DKK0.00
  DKK0.00
  * Product has attributes
  Branches største now-how
  Hurtig levering på lageravarer
Resultater 1 - 1 ud af 1Vis:     Produkter pr side

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon info@fecconsult.dk

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner