FDA GODKENDT
containerlås

Containerlås DSL-01

FEC Consulting logo
Lagerstatus:På Lager 5000 stk.
Varenr.:DSL 01 CONTAINERLÅS
Den sikreste Containerlås du kan købe, Denne container låse type DFL 01 er baseret på et certificeret og patenteret roterende låsesystem.
Kundetype:
Vælg den rigtig kundetype
+ -

Beskrivelse

Den sikreste lås til Container du kan købe

Denne container låse type DSL 01 er baseret på et certificeret og patenteret roterende låsesystem.

Vi har demonstreret hvordan det patenteret løse systemet virker, i videoen som du finder i slutningen af artiklen. Dette nye smarte system, sikre at vores lås til container er markedet mest sikreste containerlås.

Vores containerlås er konstrueret således at ved forsøg på udbore af cylinderen, vil cylinderen rotere omkring en fast monteret aksel. Som demonstreret i den sidste af de to videoen. Den anvendte cylinder er af type KABA Expert Plus. Cylinderen i containerlåsen er patent beskyttet til og med 2032. Cylinderen er monteret i et hærdet glidestykke som glider i en hærdet massiv holder. Cylinderen er placeret på enhedens underside af hensyn til beskyttelse mod vejrlig. Låsen fastgøres fra containerens inderside med 6 stk. M12 knækbare bolte.

Godkendt containerlås

Forsikringsselskaber har ofte krav til sikringen af din container. Derfor er en containerlås fra Danish Safety Lock den rigtige løsning, med den roterende låsecylinder i det massive metalskjold af hærdet metal. Der findes 5 forskellige forsikrings klasser, der hver især angiver, hvor sikker låsen er. Vores containerlås er godkendt i klasse 5.

Tilbehør til containerlåsen

Danish safety lock Containerlås leveres med en KABA cylinder af typen: Expert Plus, med 2 nøgler samt et sikkerhedskort til genbestilling af nøgler. Vores containerlås kan fås med systemnøgler på forespørgsel. Containerlåsen leveres med bore lære samt en monteringsvejledning. Vores containerlås passer til standard containere med dørtykkelse på 50 mm. og kan leveres med bolte for anden dørtykkelse.

Tilbehør og mål & materiale

Containerlåsens udvendigt venstre beslag måler: H: 64mm, Br: 65mm, Lgd: 82mm. Venstre beslag er beskyttet af højre beslag i aflåst position og er udført i kromatiseret materiale. Venstre beslag monteres med 3 stk. 12mm knækbolte. Højre udvendigt beslag måler: H: 70mm, Br: 97mm, Lgd: 215mm. Containerlåsens beslag er udført i hærdet kromatiseret materiale og monteres med 3 stk. knækbolte indvendige anslagsplader måler: 90mm x 90mm x 8mm.

Læs mere om vores containerlås her: https://www.danish-safetylock.dk/containerlaas/

Vores referencer
Vores referencer

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon info@fecconsult.dk

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner