MK QuickDesigner

QuickDesigner

Prøv vores online QuickDesigner program, der er en nem og enkel måde at designe individuelle transportsystemer på. Se, hvordan din transportør udvikler sig i "Live Preview". QuickDesigner illustrerer nemlig en 3D-preview-model af din transportør, der ændrer og udvikler sig i realtid, mens du designer og foretager ændringer på din løsning. Når transportøren er fuldt konfigureret og du har gennemført din gratis registrering, kan du helt gratis downloade en 3D CAD-tegning samt et tilbud på din transportør. 

Konfiguratoren er et webbaseret værktøj, hvor alle funktioner og displays er tilgængelige uden installation. Dette gør QuickDesigner tilgængelig 24/7 og på alle enheder. Datatransmission er altid krypteret, så de oplysninger, du har givet altid er beskyttet mod uautoriseret adgang. På din konto kan du nemt og hurtigt gemme eksisterende konfigurationer samt hente og redigere tidligere designs. Kontakt os på telefon 48248545 eller på info@fecconsult.dk for mere information. Vi sidder altid klar til at hjælpe.

 

mk-conveyor-technolgy-transportrer MK QuickDesigner | Design din egen transportør
mk-rustfri-bndtransportr MK QuickDesigner | Design din egen transportør
mk-modulbndstransportr MK QuickDesigner | Design din egen transportør
mk-incline-conveyor MK QuickDesigner | Design din egen transportør
mk-versaflex-flexlink-flexmove MK QuickDesigner | Design din egen transportør
mk-alu-profil-technology MK QuickDesigner | Design din egen transportør

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting