Optibelt Delta Chain

Bedømmelse
(1 Bedømmelse)
Skrevet af tirsdag, 07 december 2021 22:05; Læst 105 gange Sidst ændret mandag, 03 oktober 2022 21:41
Nyheder; Vær den første til at kommentere! Udskriv

Optibelt Delta Chain Carbon er en tandrem fra Optibelt har op til 100% højere kraftoverførsel sammenlignet med andre high performance tandremme som f.eks. Omega HP & HL - og rembredden kan derfor reduceres meget ved at benytte en forstærket tandrem frem for en standard. Optibelt Delta Chain Carbons konstruktion sikrer stor styrke og resistens overfor kemikalier, olier og vand - Denne tandrem kan derfor anvendes i en lang række sammenhænge, f.eks. hvor man idag anvender kæde. De endeløse Optibelt Delta Chain Carbon tandremme leveres i færdigt skårede rembredder. Optibelt er et af verdens førende inden for udvikling og fremstilling af industrielle tandremme af høj kvalitet.

Vi garanterer kvalificeret rådgivning så du altid får den rigtige vejledning i, hvilken tandrem der passer til dit projekt. Hos FEC Consulting er vi udelukkende ordreproducerende og vi kan derfor tilpasse udstyret, så det opnår netop de specifikationer og egenskaber, I ønsker. Vi er derudover stolte af at kunne tilbyde tandremme til fordelagtige priser samt markedets hurtigste levering.

Kontakt kundeservice for et uforpligtende tilbud eller hvis du har brug for mere information. Du kan kontakt os alle hverdage fra 8:00 til 16:30 på telefon +45 48248545eller ved at sende os en e-mail til info@fecconsult.dk. Vi ser frem til at kunne tilbyde dig vores ekspertise.

Senest fra Erik Bjeld

Mere i denne kategori: « Endeløse fladremme

Efterlad en kommentar

Sørg for at indtaste alle de nødvendige oplysninger, angivet med en stjerne (*). HTML-kode er ikke tilladt.