Danish
rundrem-rundremme-rundsnor_roundbelts.jpg_1
Rundremme

PU RUNDREMME & PROFILREMME

Hos FEC Consulting forhandler vi et bredt udvalg af ekstruderede rundremme i, PU, til applikationer indenfor transport og kraftoverførsel. Rundremme fås i forskellige hårdheder og diametre fra Ø2 til Ø20 mm og kan på forespørgsel fremstilles på specialmål samt samles til en endeløs rem. De forhandles, enten med glat eller ru overflade. Rundsnor anvendes i mange brancher specielt fødevareindustrien, da de er resistente overfor kemikalier samtidig med, at de tåler både høje og lave temperaturforhold. Deres elastiske egenskaber gør dem samtidig ideelle til drevne rullebaner samt til lette transport- og pakkeapplikationer.

Til applikationer med høje belastninger og lange remlængder anbefaler vi, at man anvender en rundrem i forstærket udgave. Vi forhandler et bredt sortiment af profiler i forstærket udgave, der fremstilles med en forstærkning efter dit valg, der bidrager til at øge trækstyrken og forlænge remmens levetid. Forstærkede rundremme fremstilles i slidstærkt, PU eller TPE-materiale, og afhængigt af anvendelsesområdet kan de fås med en polyester, aramid (kevlar), stål eller svejsbar, PU glasfiberforstærkning. Flere af vores forstærkede profiler lagerføres også med et centerhul, så rundremmen kan samles med en nippel. Vi forhandler også hydrolyse resistente og metal detekterbare profiltyper.

Image

Beskæring 
Enderne på kileremmen beskæres i en vinkel på 90 grader, ved at anvende BEHAbelts vinkeltang AS02. 

Image

Trin 2. fastspænding 
Klemmerne f.eks. FZ01 Vario eller FZ02, monteres på enderne af rundremmen for at sikrer korrekt fiksering under svejsningen. 

Image

Trin 3. svejsning 
Enderne svejses sammen, anvend f.eks. Behabelts EErgo svejsekolbe eller Behabelts Multi TC svejsværktøj. TPE-profiler svejses ved en temperatur på 240°C og PU-profiler svejses ved en temperatur på 290°C. Klemmer kan afmonteres, når materialet er kølet ned.

Image

Trin 4. afkøling 
Efter enderne på rundremmen er smeltet sammen og materialet er kølet ned, fjernes eventuel vulst ved splejsningen, ved at anvende BEHAbelt SE02 kantskærer eller skarp kniv. Den forventede nedkølingstid er omkring 5-10 minutter. Forkort eventuel nedkølingstid ved at placere remmen under koldt vand.