Danish
rundsnor.jpg_1
Rundsnor

Extruderede Rundremme i PU

Ekstruderede PU rundremme fra BEHAbelt kan fås i forskellige hårdheder, hvor farven indikere rundremmens hårdhed. En rundrem kan anvendes til at trække drevne rullebaner eller som transportrem af emner og fødevare. En rundrem kan nemt svejses på stedet og man slipper dermed for at skulle skille transportanlæg eller maskinen ad for at montere en ny rundrem. Dette mindsker driftstop og dermed omkostninger forbundet hermed.

Vi tilbyder et komplet sortiment af polyurethan (PU) og Thermoplastic Elastomer (TPE)  rundremme til brug i industrielle maskiner, til overførsel af produkter, lige fra frosne fødevarer til glas og fliser. Rundremme fås med en glat eller en ru overflade og med eller uden en polyester, stål, aramid (kevlar) eller glasfibre forstærkning. Det brede udvalg af rundremme fra BEHAbelt muliggør det optimale valg af det bedst egnet til applikationer inden for transport eller kraftoverførsel.

Ekstruderede rundremme fås i forskellige hårdheder og diametre fra ø2 til ø20 mm. Vi tilbyder et stort udvalg af rundremme med FDA/EU fødevaregodkendelse og forskellige specielle egenskaber til særligt krævende applikationer. Vi tilbyder også et stort udvalg af værktøj til samling af rundremme.

behabelt_-produkter_katalog_rundrem_rundsnor_pu_kilerem_pdf_donwload Rundrem - Extruderede remme i polyurethan
behabelt_rundrem_og_rundsnor Rundrem - Extruderede remme i polyurethan
megadyne-megaweld-pdf-katalog Rundrem - Extruderede remme i polyurethan
behabelt_rs02_cordless Rundrem - Extruderede remme i polyurethan
rs02_friktion-svejse-maskine---behabelt Rundrem - Extruderede remme i polyurethan
behabelt_eergo_svejsevrktj Rundrem - Extruderede remme i polyurethan

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Producent:
Behabelt
Resultater 1 - 37 ud af 37Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 37 ud af 37Vis:     pr. Side