×

Bemærk

404 det angivne produkt eksisterer ikke.

Værktøj til rundremme

Svejseværktøj til rundremme

Levetiden på en rundrem afhænger af kvaliteten af dens splejsning, og det er i denne sammenhæng essentielt at anvende det rigtige værktøj, når en rundrem samles og svejses. Ved at have det rigtige svejseværktøj kan du nemlig sikre dig, at dine remme får de helt rigtige forudsætninger for at holde længst muligt samt for at overføre mest mulig kraft. I nogle tilfælde er det nemlig ikke muligt at skille en applikation ad for at kunne udskifte, servicere eller rengøre en rem - og det kan derfor være nødvendigt at kunne samle rundsnoren direkte på maskinen. Vores svejseværktøj er specielt udviklet til service på stedet, hvilket minimerer lange driftstop og omkostninger forbundet hermed.

I samarbejde med BEHAbelt forhandler vi et bredt program af traditionelt og temperaturregulerende svejseværktøj til sammenføring af, PU og TPE-profiler. Prøv for eksempel vores RS02‐friktionssvejser, SG02‐svejsespade eller HP01-varmepresser. Til profiler uden armering anbefaler vi, at man foretager en stødsvejsning, med vores RS02-friktionssvejser, FZ01-samletang, Multi TC-skovl eller SG02-svejser. Til forstærkede-profiler anbefaler vi, at man foretager en overlapningssvejsning, med vores svejsesæt FZ03-1-EERGO-Z. Hvis du har brug for mere vejledning vedrørende, hvilket værktøj du skal vælge, så kontakt os endeligt – vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Vi garanterer kvalificeret rådgivning, så du altid får den rigtige vejledning i, hvilket løsning der passer til dit projekt. Kontakt os alle hverdage fra 8:00 til 16:30 på telefon +45 48248545 eller ved at sende os en e-mail til info@fecconsult.dk.

Download Behabelt produktkatalog

Download produktkatalog 2021/2022

Hos FEC Consulting tilbyder vi rundsnor til fødevareindustrien, pakkemaskiner og rullebaner . PU rundsnor og PU kileremme ses tit inden for industrier med let produkt transport da de fleste rundremme har begrænset trykstyrke grundet remmens opbygning.

Der stilles i dag stadig højere og højere krav til rundremme som bruge i fødevareindustri, vi tilbyder et stort udvalg af fødevaregodkendelser som stort set såler alle typer rengøring, som vi altid gør en dyd ud af at indfri din forventninger til god kunde service, så når du handler med os kommer du kommer hjem med det helt rigtige løsning første gang.

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Producent:
Behabelt
Resultater 1 - 12 ud af 12Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 12 ud af 12Vis:     pr. Side