×

Bemærk

404 det angivne produkt eksisterer ikke.

T-Profil

T-profiler i PU

Vi tilbyder et komplet sortiment af T-profiler i slidstærkt polyuretan (PU) , til brug i drevne rullebaner samt til transport af lette emner og fødevarer. Serien af T-profiler er fremstillet med en integreret styreprofil på undersiden af remmen, der forhindrer den i at køre sidelæns og ud af sit spor. Serien af T-profiler forhandles i åbne metre og kan på forespørgsel samles og svejses til en helstøbt rem. Når remmen svejses sammen anbefaler vi, at man foretager en ende-splejsning på ikke-forstærkede-profiler samt en overlappet splejsning på forstærkede-profiler. Vi tilbyder forskelligt svejseværktøj til svejsning af T-profiler, prøv f.eks. BEHAbelts EErgo svejsekolbe eller BEHAbelts Multi TC svejsværktøj eller BEHAbelts Welding kit med opbevaringstaske.

Sortimentet af T-profiler fremstilles i forskellige størrelser, hårdheder og farver - og lagerføres som standard i 65°A, 72°A, 76°A, 84°A, 88°A eller 95°A shore, hvor dimensionerne spænder fra 9x4 millimeter til 25x5 millimeter. T-profiler fremstilles med forskellige overflader, heriblandt glatte, rillede, belagte, ru eller strukturerede overfladestrukturer, der hver især er udviklet til at løse forskellige opgaver i bestemte brancher og applikationer. Vi har mulighed for at bearbejde lagerførte standardtyper, så de målrettes mere avancerede og krævende miljøer. På forespørgsel kan vi f.eks. fremstille T-profiler med fødevaregodkendte (FDA/EC/USDA), hydrolyse eller varmebestandige egenskaber. T-profiler tåler temperaturer fra -30°C til +80°C og er fra standard fremstillet med antistatiske egenskaber, der gør de, ikke kan ruste. Serien af T-profiler er kompatible med remskivediametre fra Ø20 til Ø80. 

Download Behabelt produktkatalog

Download produktkatalog 2021/2022

Hos FEC Consulting tilbyder vi rundsnor til fødevareindustrien, pakkemaskiner og rullebaner . PU rundsnor og PU kileremme ses tit inden for industrier med let produkt transport da de fleste rundremme har begrænset trykstyrke grundet remmens opbygning.

Der stilles i dag stadig højere og højere krav til rundremme som bruge i fødevareindustri, vi tilbyder et stort udvalg af fødevaregodkendelser som stort set såler alle typer rengøring, som vi altid gør en dyd ud af at indfri din forventninger til god kunde service, så når du handler med os kommer du kommer hjem med det helt rigtige løsning første gang.

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Image

1. beskæring 
For at opnå mest mulig kontaktflade ved samlingen og den stærkeste splejsning, beskæres enderne på remmen i et lige snit (geringssnit). Til dette anvendes BEHAbelts AS02 vinkeltang eller en skarp kniv.

Image

2. fiksering
Det er nødvendigt at man anvender klemmer f.eks. FZ01 Vario eller FZ02/3 til fiksering af remmen, inden den svejses.

Image

3. svejsning
Til svejsningen anvendes f.eks. Behabelts EErgo svejsekolbe, Behabelts Multi TC svejseværktøj eller Behabelts Welding kit, der via varme, smelter enderne sammen. Når materialet er kølet ned, vil en samling være dannet. Forventet nedkølingstid er 5-10 minutter. Vær opmærksom på, at det kræver en temperatur på 290°C når PU-profiler skal svejses og 240°C når TPE-profiler skal svejses.

Image

4. beskæring
Efter enderne på remmen er smeltet sammen og materialet er kølet ned, fjernes eventuel vulst ved splejsningen, ved at anvende BEHAbelt SE02 kantskærer eller skarp kniv.

Producent:
Behabelt
Resultater 1 - 20 ud af 20Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 20 ud af 20Vis:     pr. Side