Tandbarre

En tandbarre anvendes der, hvor standardsortimentet af tandremskiver ikke er tilstrækkeligt og med tandbarrer kan man altså konstruere, kundetilpassede tandremskiver. Vi forhandler et stort udvalg af tandbarrer i forskellige profiler, der kan fremstilles efter dine specifikationer og tegninger. Tandbarrer produceres i profiler, der passer sammen med remprofilerne – en HTD tandrem passer altså sammen med en HTD tandremskive. Vi forhandler hele standardprogrammet i metrisk og i tommedeling og lagerfører programmet i profilerne MXL, XL, L, 3M, 5M og 8M samt T2,5, T5 & AT5 og T10 & AT10.

En tandbarre benyttes i mange forskellige industrier ofte i værktøjsmaskiner, pakkemaskiner, printere, engangsmaskiner samt i fødevare- papir- og glasindustrien. Standardprofiler forhandles i aluminium og kan alternativt fremstilles i stål, afhængigt af profilen. Vi kan også levere specialfremstillede tandbarrer efter dine specifikationer og i ønskede materialer som eksempelvis POM, PEEK samt nylon. Som standard fremstilles tandbarrer i en længde på 160 mm og kan alternativt fås i en længde på 140 mm.

Vi garanterer altid personlig rådgivning, tilpasset dit projekt. Hos os får du den nødvendige vejledning i, hvilke tandbarrer der passer til din applikation. Kontakt kundeservice for et tilbud, eller hvis du har brug for mere information. Du kan kontakt os alle hverdage fra 8:00 til 16:30 på telefon 48248545 eller ved at sende en mail til info@fecconsult.dk. Vi ser frem til at kunne tilbyde dig vores ekspertise.

Vi kan tilbyde hele det store programmet i tandbarre, i både metrisk og i tommedeling.


Vi kan tilbyder følgende tandprofiler:

  • T-profiler: T2,5 - T5 - T10
  • AT-profiler: AT5 - AT10 
  • HTD-Profiler: HTD 3M - HTD 5M - HTD 8M

Alle vores tandremsbarre er fremstillet i Aluminium: 6082 T6 UNI 9006-4.

Du kan hente alle tegninger på standard tandremskiver her: 


Download tegninger på tandremskiver

Find mere infomation om tandremskiver for udboring her: 


tandbarretransportbånds databald

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon info@fecconsult.dk

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner