Kundeservice - Man-fre 8.00-16.00 +45 48248545

Tandremme

Hos FEC Consulting tilbyder vi et stort udvalg af standard og specialfremstillede tandremme, der sendes direkte fra vores lager. Vores service er i top, og vi kan vejlede dig i, hvilken type tandrem, der er den rette til dig og dine behov. Vi er derudover stolte af at kunne tilbyde tandremme til gode priser samt med markedets hurtigste leveringstid. Kontakt os på telefon 48 24 85 45, og få et gratis tilbud eller hvis du blot søger yderligere informationer om vores tandremme.

Herunder kan du se et udvalg af de tandremme, vi tilbyder. Her finder du mærker som Megadyne, Gates, Breco, Elatech, Optibelt, Contitech, NSW, PIX og mange flere.

Stort udvalg af tandremme i PU & Gummi

Vi har mange typer tandremme på lager fra Europas førende leverandører. Vi kan derfor tilbyde dig alle slags tandramme efter dine ønskede mål. Vi kan samtidig også tilbyde dig individuelle og special fremstillede tandremme og tandremskiver, som vi producerer efter din tegning på vores eget værksted. Vores brede samarbejde med nogle af de førende producenter i verden, giver os en bred vifte af produkter i vores sortiment. Det betyder, at vi altid kan tilbyde dig den bedste tandrem løsning til netop din virksomhed.

Tandrem af god kvalitet

Vores tandremme er fremstillet og produceret i den bedste kvalitet, og de kan samtidig produceres i fødevaregodkendte materialer til fødevareindustrien. I vores sortiment tilbyder vi en lang række mærker heraf Megadyne, Optibelt, Synchroflex, Elatech, PTS-Strongbelt, Gates, Goodyear og Brecoflex. Vi arbejder derudover som distributør af Megadyne's produkter i hele Danmark.

Kontakt FEC Consulting

Vil du bestille en tandrem, eller har du spørgsmål til vores tandremme. Så ring til telefon +45 48 24 85 45 eller send en mail til [email protected] Vi glæder os til at modtage din henvendelse.


tandrem

Produkter

Kundeservice & salg

Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon Tlf. +45 48248545
email icon [email protected]

 Min.  ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner