FDA GODKENDT

BOSCH REXROTH ® GREEN T5 Steel - PU-LinearPower

brecoflex tandremme
Lagerstatus:På Lager 100 stk.
Varenr.:BOSCH REXROTH 25-T5 GREEN

Produkt dimensioner og vægt

Produktbredde: 25.00MM
Produkthøjde: 2.70MM
BOSCH REXROTH ® PU-LinearPower T5 Steel PAZ/PAR Green 2.7MM - PU tandrem med grøn nylonvæv på begge sider med stål forstærkning.
Vælg rembredde:
Vælg den korrekte rembredde
Skriv rem længde i mm
Vælg nylonvæv:
Vælg samlings type:
+ -

Beskrivelse

BOSCH REXROTH® PU-LinearPower T-5 Steel PAZ/PAR green 2.7MM

PU tandrem med grøn nylonvæv på beggesider i profil T5, passer i alle Bosch Rexroth® tandremstransportører og convayor systemer.

 Endeløs samlet remme også kaldet svejste tandremme

Det termoplastiske pu materiale som pu tandremme er fremstillet af kan være varmesvejses (Splejsede tandrem) sammen til en endeløs tandrem. En fingere samlingen er 80 eller 120 mm lange alt efter tandrems profilen og kan opnå en trækstyrke på op til 60% af et endeløs støbt tandrem uden samling.
Ved at svejse en åben tandrem (metervarer) får man en endeløs samlet tandrem, på en vilkårlig længde. Anvendelsesområdet er først og fremmest til Bosch Rexroth® tandremstransportører og convayor systemer med og uden medbringer og til materialehåndtering og lange lette transmissioner. læs mere om hvilke trækstyrker de forskellige tandremme har, dem finder du i kataloget længre nede på siden.

BOSCH REXROTH® PU-LinearPower T-5 Steel PAZ/PAR green 2.7MM

BOSCH REXROTH® PU-LinearPower T-5 Steel PAZ/PAR er fremstillet af polyurethan, som har en stærk slidstyrke. De forskellige typer corder i remmen, sikre forskellige trækstyrken, uanset opgaven.

T5 Tandremme i Polyurethan, har en pålidelig transmission evne. Får med et lag nylon kan pålægges tandside PAZ og på bagside PAR. Der kan på bagsiden pålægges et lag af forskellige belægninger til at løse forskellige opgaver. Vi kan også montere medbringere på bagsiden til at løse forskellige fremtræks opgaver.

Det er muligt at samle en åbne tandremme med et smelteværktøj, til en svejst tandrem efter din ønsket længder.

svejsede samling af tandrem

 

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon info@fecconsult.dk

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner