ATN tandremme fra Breco ®

BRECO tandremme

Tandremme fra BRECO ® er yderst velegnede til kraftoverførsel, synkronisering, transport og lineær positionering. FEC Consulting er din partner når du kommer til vejledning i Breco's transmissions produkter. Vi har stor erfaring med hvordan deres produkter anvendes til de mest krævende og specielle transport opgaver en fabrik kan stå med.

Tandremme fra BRECO ® også kaldet Brecoflex ® fås i en ATN udgave som gør det nem at påmontere medbringere på tandremmen. ATN tandrems systemmet giver et væld af forskellige muligheder. BRECO ® er et af markedets mest innovative producenter indenfor tandremme.  BRECO ® tandremme er opbygget i PU (polyuretan) men et kraftig stål forstærkning. De flytbare profiler, som monteres på tandtremmens bagside som medbringerne, kan enkeltvis udskiftes med en anden størrelse som passer til kundens behov.

Kontakt kundeservice for et uforpligtende tilbud eller hvis du har brug for mere information. Du kan kontakt os alle hverdage fra 8:00 til 16:30 på telefon +45 48248545eller ved at sende os en e-mail til info@fecconsult.dk. Vi ser frem til at kunne tilbyde dig vores ekspertise.

Loading...
Pully belt
Hastighedsforhold  
Effektiv diameter - stor remskive (A) () {{ format(calculated.pitchDiameterA) }}
Effektiv diameter - lille remskive (B) () {{ format(calculated.pitchDiameterB) }}
Beregnet effektiv tandrems længde () {{ format(calculated.desiredBeltLength) }}
Nærmest tilgængelig tandrems længde () {{ format(calculated.beltLength) }}
Nærmest tilgængelig antal tænder {{ calculated.beltTeeth }}
Center afstand ved brug af nærmest tilgængelig remlængde () {{ format(calculated.centerDistance) }}
Antal tænder i indgreb   {{ calculated.teethInMesh }}

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Producent:
Vælg producenter
Resultater 1 - 4 ud af 4Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 4 ud af 4Vis:     pr. Side