Danish
T10 tandrem med samling (svejst)
T10 tandrem med samling (svejst)
T10 tandrem med samling (svejst)
T10 tandrem med samling (svejst)
tandrem med fingersamling

Beskrivelse

Endeløse T10 PU tandrem med svejst samling.

PU tandrem i profil: T10 endeløs med svejst samling, Endeløs samlet tandrem kaldes også for en svejst tandrem. Det termoplastiske pu materiale som pu tandremme er fremstillet af kan være varmesvejses (Splejsede tandrem) sammen til en endeløs tandrem. En fingere samlingen er 80 eller 120 mm lange alt efter tandrems profilen og kan opnå en trækstyrke på op til 50% af et endeløs støbt tandrem uden samling. Ved at svejse en åben tandrem (metervarer) får man en endeløs samlet tandrem, på en vilkårlig længde. Anvendelsesområdet er først og fremmest til transportører og convayor systemer med og uden medbringer og til materialehåndtering og lange lette transmissioner. læs mere om hvilke trækstyrker de forskellige tandremme har, dem finder du i kataloget længre nede på siden.

splejsede tandremme


PU tandremme er fremstillet af polyurethan, som har en stærk slidstyrke. De forskellige typer corder i remmen, sikre forskellige trækstyrken, uanset opgaven.

T10 Tandremme i Polyurethan, har en pålidelig transmission evne. Får med et lag nylon kan pålægges tandside PAZ og på bagside PAR. Der kan på bagsiden pålægges et lag af forskellige belægninger til at løse forskellige opgaver. Vi kan også montere medbringere på bagsiden til at løse forskellige fremtræks opgaver.

Det er muligt at samle en åbne tandremme med et smelteværktøj, til en svejst tandrem efter din ønsket længder.

svejsede samling af tandrem

Tilbage til: Svejste tandremme

Nyligt viste produkter