Ny
tandrem i metermål t5 open-end
Ny
svejsning_af_pu_tandrem_2.jpg
Ny
fingersamling_af_pu_tandrem_2.jpg

Beskrivelse

Endeløse T5 PU tandrem med samling

Megadyne PU tandrem i profil T5 endeløs med svejst samling.

PU tandrem open end

Endeløs samlet remme også kaldet svejste tandremme

Det termoplastiske pu materiale som pu tandremme er fremstillet af kan være varmesvejses (Splejsede tandrem) sammen til en endeløs tandrem. En fingere samlingen er 80 eller 120 mm lange alt efter tandrems profilen og kan opnå en trækstyrke på op til 60% af et endeløs støbt tandrem uden samling.
Ved at svejse en åben tandrem (metervarer) får man en endeløs samlet tandrem, på en vilkårlig længde. Anvendelsesområdet er først og fremmest til transportører og convayor systemer med og uden medbringer og til materialehåndtering og lange lette transmissioner. læs mere om hvilke trækstyrker de forskellige tandremme har, dem finder du i kataloget længre nede på siden.

splejsede tandremme

PU tandremme er fremstillet af polyurethan, som har en stærk slidstyrke. De forskellige typer corder i remmen, sikre forskellige trækstyrken, uanset opgaven.

T5 Tandremme i Polyurethan, har en pålidelig transmission evne. Får med et lag nylon kan pålægges tandside PAZ og på bagside PAR. Der kan på bagsiden pålægges et lag af forskellige belægninger til at løse forskellige opgaver. Vi kan også montere medbringere på bagsiden til at løse forskellige fremtræks opgaver.

Det er muligt at samle en åbne tandremme med et smelteværktøj, til en svejst tandrem efter din ønsket længder.

svejsede samling af tandrem

 

Find mere infomation om vores PU tandremme (Megadyne - Megalinear katalog):  


Megadyne - aabne pu tandremme - katalog pdf transportbånds databald

 

Find mere info om svejste PU tandremme (FEC Consulting katalog på dansk):  


svejste-tandremme-pa-mal-fec-consulting-dk Megalinear - T5 PU tandrem endeløs med samling transportbånds databaldTilbage til: Svejste tandremme

Nyligt viste produkter