Tandremme

Tandremme er vores store passion, hos FEC Consulting tilbyder vi et stort udvalg af standard og specialfremstillede PU og Gummi tandremme til industri, som sendes direkte fra vores lager i skævnge. Vores service er altid i top, og vi kan vejlede dig i, hvilken type tandrem, der er den rette til dig og dine behov. Vi er derudover stolte af at kunne tilbyde tandremme til industri gode priser samt med markedets hurtigste leveringstid.

Ring til os og få et gratis og uforpligtende tilbud eller hvis du blot ønsker yderligere informationer om vores tandremme. Du kan kontakt kundeservice, alle hverdage fra 8:00 til 16:30 på telefon +45 48248545.

Herunder kan du se et udvalg af de tandremme, vi tilbyder. Her finder du mærker som Megadyne, Gates, Breco, Elatech, Optibelt, Contitech, NSW, PIX, Ammeraal Beltech og mange flere.

Ring til kundeservice
Du kan ringe til os mandag - fredag 8:00-16:00

Stort udvalg af tandremme i PU & Gummi

Vi har mange typer tandremme på lager fra Europas førende leverandører. Vi kan derfor tilbyde dig alle slags tandramme efter dine ønskede mål. Vi kan samtidig også tilbyde dig individuelle og special fremstillede tandremme og tandremskiver, som vi producerer efter din tegning på vores eget værksted. Vores brede samarbejde med nogle af de førende producenter i verden, giver os en bred vifte af produkter i vores sortiment. Det betyder, at vi altid kan tilbyde dig den bedste tandrem løsning til netop din virksomhed.

Tandrem af god kvalitet

Vores tandremme er fremstillet og produceret i den bedste kvalitet, og de kan samtidig produceres i fødevaregodkendte materialer til fødevareindustrien. I vores sortiment tilbyder vi en lang række mærker heraf Megadyne, Optibelt, Synchroflex, Elatech, PTS-Strongbelt, Gates, Goodyear og Brecoflex. Vi arbejder derudover som distributør af Megadyne's produkter i hele Danmark.

Kontakt FEC Consulting

Vil du bestille eller købe en tandrem, eller har du spørgsmål til vores tandremme. Så kontakt kundeservice alle hverdage fra 8-16:30 på telefon +45 48248545 eller send os en mail på [email protected]. Vi glæder os til at modtage din henvendelse.


tandrem

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon [email protected]

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner