Danish
Tandrem med medbringer - pu timing belt with cleats.jpg_1
Tandremme med medbringere

Tandremme med medbringere

Tandremme med medbringere giver en exceptionel høj og meget præcis, synkroniseret transport af dine produkter. Transportremme er ideele til samling, emballering og transports opgaver, samt til automatisering af diverse applikationer. Tandremmene fås i alle længder og placeringen kan specificeres efter ønskede intervaller. FEC Consultings tandremme er blevet brugt til avancerede produktionsapparater og er anerkendt som pålidelige transportremme i branchen. Kravene i automatisering og materialehåndtering er mangfoldige. Ofte er designeren udfordret til at komme med innovative løsninger på komplekse transportopgaver. Derfor har vi specialiserede os i at hjælpe og rådgive maskiningeniører, maskinmestre og produktionsteknikker med enhver udfordring til udvikling af tandremme med medbringere.

Vi tilbyder et omfattende sortiment af tandremme udskåret med vandskærer samt standard medbringere fra fabrikkens lager med mere end 3.700 forskellige typer. Dette giver mulighed for innovative designløsninger på komplekse problemstillinger. I forbindelse med udviklingen af tandremme med profiler, fremstiller og udleverer vi en unik produktionstegning som passer til netop jeres maskine. Medbringeren er lavet af Polyurethane 92º Shore A, ligesom tandremmen selv. Ved brug af samme materiale opnås en optimal vedhæftnings garanti.

Loading...
Pully belt
Hastighedsforhold  
Effektiv diameter - stor remskive (A) () {{ format(calculated.pitchDiameterA) }}
Effektiv diameter - lille remskive (B) () {{ format(calculated.pitchDiameterB) }}
Beregnet effektiv tandrems længde () {{ format(calculated.desiredBeltLength) }}
Nærmest tilgængelig tandrems længde () {{ format(calculated.beltLength) }}
Nærmest tilgængelig antal tænder {{ calculated.beltTeeth }}
Center afstand ved brug af nærmest tilgængelig remlængde () {{ format(calculated.centerDistance) }}
Antal tænder i indgreb   {{ calculated.teethInMesh }}

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting