Danish
måleværktøj til tandremme.jpg_1
Måleværktøjer til tandrem

Måleværktøjer til tandrem

Ved at have det rigtige værktøj ved hånden kan du give dine tandremme de rigtige forudsætninger for at holde længst muligt samt for at overføre mest mulig kraft. Det er i denne sammenhæng vigtigt at anvende det korrekte svejseværktøj, når en åben rem samles og det rigtige måleudstyr for at sikre, at remmen er korrekt spændt op, når den anvendes i remtrækket. I samarbejde med Optibelt, PIX, Breco og BEHAbelt forhandler vi et bredt program af svejseværktøj til samling af tandremme samt et stort udvalg af forskelligt måleudstyr til remspændingskontrol.

I nogle tilfælde er det ikke muligt, at skille en applikation ad for at skifte tandremmen på maskinen. Vores svejseværktøj er specielt udviklet til installation og service på stedet, der minimerer omkostningsfulde driftstop og langmontagetiderer, da tandremmen kan svejses direkte på applikationen. Vi forhandler et bredt program af traditionelt og temperaturregulerende svejseværktøj til sammenføring af PU og TPE-profiler eksempelvis BEHAbelts RS02‐friktionssvejser, BEHAbelts SG02‐lodkolbe eller BEHAbelts HP01-varmepresser. Vi forhandler derudover et bredt sortiment af måleudstyr til remspændingskontrol og opmåling eksempelvis PIX's analoge spændingstester, Optibelts TT-remspændingsmåler eller Breco's frekvensmåler. Hvis du har brug for mere vejledning vedrørende, hvilket værktøj du skal vælge, så kontakt os endeligt – vi sidder klar til at hjælpe dig. Vi garanterer kvalificeret rådgivning så du altid får den rigtige vejledning i, hvilket løsning der passer til dit projekt. Kontakt os alle hverdage fra 8:00 til 16:30 på telefon +45 48248545 eller ved at sende os en e-mail til info@fecconsult.dk.

Loading...
Pully belt
Hastighedsforhold  
Effektiv diameter - stor remskive (A) () {{ format(calculated.pitchDiameterA) }}
Effektiv diameter - lille remskive (B) () {{ format(calculated.pitchDiameterB) }}
Beregnet effektiv tandrems længde () {{ format(calculated.desiredBeltLength) }}
Nærmest tilgængelig tandrems længde () {{ format(calculated.beltLength) }}
Nærmest tilgængelig antal tænder {{ calculated.beltTeeth }}
Center afstand ved brug af nærmest tilgængelig remlængde () {{ format(calculated.centerDistance) }}
Antal tænder i indgreb   {{ calculated.teethInMesh }}

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Resultater 1 - 8 ud af 8Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 8 ud af 8Vis:     pr. Side