Tandremme

Tandremme

Hos FEC Consulting tilbyder vi et stort udvalg af standard og specialfremstillede, PU og gummi tandremme til erhverv, der sendes direkte fra vores lager i Skævinge. Vi er totalleverandør og en af Danmarks største forhandlere af tandremme med mærker som Megadyne, PIX, Optibelt, Elatech, Gates, Ammeraal Beltech, Contitech og Breco som primære fabrikater.

Vi garanterer kvalificeret rådgivning, så du altid får den rigtige vejledning i, hvilken tandrem der passer til dit projekt. Hos FEC Consulting er vi udelukkende ordreproducerende, og vi kan derfor tilpasse udstyret, så det opnår netop de specifikationer og egenskaber, I ønsker. Vi er derudover stolte af at kunne tilbyde tandremme til fordelagtige priser samt markedets hurtigste levering.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt kundeservice for et uforpligtende tilbud eller hvis du har brug for mere information. Du kan kontakt os alle hverdage fra 8:00 til 16:30 på telefon +45 48248545 eller ved at sende os en e-mail til info@fecconsult.dk. Vi ser frem til at kunne tilbyde dig vores ekspertise.

Ring til kundeservice
Du kan ringe til os mandag - fredag 8:00-16:00

Stort udvalg af tandremme i PU & Gummi

Vi forhandler et stort udvalg af tandremme fra Europas førende producenter samt individuelle og specialfremstillede tandremme, der kan fremstilles efter dit ønskede mål og dine tegninger, på vores eget værksted. Vores samarbejde på tværs af branchens producenter giver os en bred vifte af produkter i vores sortiment, der bevirker, vi kan levere løsninger, der overstiger vores kunders forventninger til både kvalitet, pris og leveringstid. Uafhængigt af, om du befinder dig i fødevareindustrien med skyhøje krav til fødevarehåndtering, eller du har din daglige gang i bulk- og tungindustrien, hvor råstyrke er en nødvendighed, finder du netop de tandremme, din virksomhed har behov for, hos FEC Consulting.

Tandremme af høj kvalitet

Hos FEC Consulting har vi et klart mål om at tilbyde tandremme med fokus på kvalitet, hvilket vi sikrer gennem målrettet produktudvikling og en streng kvalitetskontrol af vores produkter. Vores tandremme kan produceres i fødevaregodkendte materialer, så de er certificerede og godkendte i henhold til internationale standarder indenfor kvalitet og fødevaresikkerhed. I vores sortiment tilbyder vi, en lang række mærker heraf Megadyne, Optibelt, Synchroflex, Elatech, Ammega, Gates Goodyear, og godkendte. Vi arbejder derudover som distributør af Megadynes produkter i hele Danmark. Foruden vores mange tandremme kan du samtidig hente masser af råd og vejledning til dit valg af tandrem, hvor du både kan få hjælp til opmåling, beregning og dimensionering.

Kontakt FEC Consulting

Vil du bestille eller købe en tandrem, eller har du spørgsmål til vores tandremme. Så kontakt kundeservice, alle hverdage fra 8-16:30 på telefon +45 48248545, eller send os en mail på info@fecconsult.dk. Vi glæder os til at modtage din henvendelse.


tandrem

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon info@fecconsult.dk

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner