Mød vores partnere
tandremme

Åbne tandremme i PU

PU‐tandremme er fremstillet af polyuretan, som har en meget stor slidstyrke. De forskellige forstærkninger i tandremmen, sikre, en stor trækstyrke, uanset opgaven. Der kan på bagsiden pålægges et lag af forskellige belægninger til at løse forskellige opgaver.

Det er muligt at samle (svejse) en åben tandrem med et smelteværktøj til en endeløs tandrem efter ønsket længde. Man skal dog regne med ca. 50% mindre trækstyrke end en endeløs tandrem uden samling, også kaldet, en flex tandrem. Megalinear tandremme fra Megadyne produceres med galvaniseret stål-forstærkning.

Disse fås også med stål rustfri eller kevlar forstærkning. Standard‐tandremme er temperaturbestandige fra -20 ° C til +80° C. Forskellige, applikationer kræver særlige materialer, som kan fremstilles på forespørgsel, og som kan tåle fra -30°C til 110° C. Læs mere om de åbne PU tandremme og deres trækstyrker i Megalinear PDF kataloget, som du finder i toppen af siden under PDF kataloger.

tandremme

Tandremme af høj kvalitet i Polyurethan & Gummi

Vi forhandler et stort udvalg af Polyurethanan (PU) og gummi tandremme fra Europas førende producenter samt individuelle og specialfremstillede tandremme, der kan fremstilles efter dine ønskede mål og tegninger. Vores samarbejde på tværs af branchens producenter, giver os en bred vifte af produkter i vores sortiment der bevirker, vi kan levere løsninger der overstiger vores kunders forventninger til både kvalitet, pris og leveringstid. Uafhængigt af om du befinder dig i fødevareindustrien med skyhøje krav til fødevarehåndtering eller du har din daglige gang i bulk- og tungindustrien hvor råstyrke er en nødvendighed, finder du netop de tandremme din virksomhed har behov for.

Hos FEC Consulting har vi et klart mål om at tilbyde tandremme med fokus på kvalitet, hvilket vi sikrer gennem målrettet produktudvikling og en streng kvalitetskontrol af vores produkter. Vores tandremme kan produceres i fødevaregodkendte materialer, så de er certificerede og godkendte i henhold til internationale standarder indenfor fødevaresikkerhed. I vores sortiment tilbyder vi en lang række mærker såsom Megadyne, PIX, Sit, Optibelt, Conti, Elatech, Gates, Breco og mange flere. Vi arbejder derudover som distributør af Megadyne og PIX produkter i hele Danmark.

tandremme

Ekspertrådgivning om tandremme

Vi er ikke kun en pålidelig leveringspartner inden for standardkomponenterer og simple løsninger. Vi støtter og hjælper dig hele vejen - fra ide til endelig løsning - og garanterer kompetent rådgivning og individuel sparring, der tager afsæt i dit projekt. At kunne tilbyde en høj, faglig samt teknisk vejledning, er vores mission. Vi ved, at der er mange forskellige typer, materialer og størrelser at vælge i mellem, og vi sørger derfor altid for, at give dig den nødvendige vejledning i, hvilken løsning der passer til din produktion, applikation og forretning. 

Vores team af eksperter sidder klar til at hjælpe med teknisk vejledning samt dimensionering og berening af dit tandremstræk. Vores samarbejdspartnere og leverandører over hele Europa gør samtidig, at vi har adgang til et helt netværk af dygtigte fagpersoner og eksperter. Kontakt vores kundeservice på telefon +45 48248545 eller på email info@fecconsult.dk mandag til fredag fra 8.00-16.30. Vi glæder os til at hjælpe dig.