Kundeservice - Man-fre 8.00-16.00 +45 48248545

Transportbånd med medbringere

Transportbånd med medbringere

Vores sortimentet af transportbånd omfatter stort set alle typer af standard og speciale transportbånd til industri maskiner. Vi kan fremstille og levere transportbånd med et utal af forskellige typer medbringere og bølgekanter samt styreprofiler. Kontakt os i dag på telefon 48 24 85 45, og få yderligere informationer om vores transportbånd.

PU profiler | medbringerPVC profiler | medbringerMedbringer bånd

Vi kan løse dine komplekse transportbånds udfordringer på tværs af applikationer og maskiner, herunder opmåling og dimensionering af bånd til nye og gamle anlæg og maskiner til bl.a. FDA/EU godkendt håndtering af fødevare. Fra standard til one-of-a-kind trandsportbånd , udfordre os gerne og  du vil finde vores medarbejdere meget behjælpelige og med et stor know-how,  som bygget på mere end 20 års erfaring i en udfordrende branche.

bølgekanter til transportbåndbølgekanter til transportbånd

Kontakt os i dag, og lad os drøfte dine behov for transportbånd med og uden medbringer og bølgekanter. Vi tilbyder et komplet program af specielt designet transportbånd og drivremme til alle opgaver samt hurtig levering.

Vi du vide mere om transportbånd så klik herTransportbånd med bølgekant


Find mere infomation om vores transportbånd med medbringer og profiler her:


<tbody> <tr> <td><a href="kataloger/fec_consulting_transportband_2018.pdf" target="_blank" title="FEC COnsulting - transportbånd med medbringere">transportbånds databald

esbelt conveyor belt profile

Produkter

Kundeservice & salg

Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon Tlf. +45 48248545
email icon [email protected]

 Min.  ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner