Kundeservice - Man-fre 8.00-16.00 +45 48248545

Mekanisk samling

transportbånd med mekanisk samling


Transportbånd
kan leveres endeløst samlet på forhånd, så de kan monteres på kundens maskine af kunden selv. I nogle fleste tilfælde forhindre selve opbygningen af transportøren at det kan lade sige gøre og at båndet derfor skal monteres på stedet. Vi anbefaler altid en fingersamling med varmepresse samlet på stedet, men dette kan også gøres rent mekanisk med en mekaniske samlere som er en nem og hurtig måde at undgå lange produktions stop, eller der hvor de fysiske omstændighedder forhindre os i at kunne komme til med vores udstyr.

Kontakt os i dag på telefon 48 24 85 45, og få yderligere informationer om vores transportbånd.

 
Mange fabrikker lagerfører egne reservebånd med monteret med
mekanisk samling, til de mest kritiske produktions linjer og maskiner. Disse kan hurtig monteres ved produktions stop eller havari af det eksisterende transportbånd, så et eventuellet produktions stop og montage af nyt bånd kan planlægges så det passer. Efter montage af nyt bånd, kan reservebåndet naturligvis lægges tilbage på lager og bruges igen næste gang. Der findes et utal af muligheder inden for mekanisk samlinger.

Efterspurgte løsninger til PVC og PU transportbånd:

 • Samling med varemmepresse for bånd med overlap eller fingersamling.
 • Mekanisk samling i stål eller rustfrit stål.
 • Mekanisk samlere fremstillet i nylon.

Vi fingersamling kunststofbånd i båndbredde op til 3.000mm hos dig, og levere endeløst samlede transportbånd op til en båndbredde på 5.100mm

Kontakt os for yderligere oplysninger på [email protected] eller på tlf. +45 48248545transportband med mekanisk samling

 


transportbånds databald

Har du brug for nyt transportbånd?

Et transportbånd er i dag en særdeles vigtig enhed i mange virksomheders produktionsapparater. Vores transportbånd er altid af den højeste mulige kvalitet, så vi kan garantere den højest mulige driftssikkerhed og en lang levetid.

Vores mere end 140 forskellige bånd fremstilles blandt andre i PVC, Polyuretan, Polyester, Polyolefin, teflon og silikone, og de fås med 1 til 6 lags væv. Vi tilbyder transportbånd, der kan passe til næsten alle maskiner. Og med vores placeringer forskellige steder i landet, i umiddelbar nærhed af vores kunder kan vi altid tilbyde montage af transportbånd direkte på stedet.

Fremstilling af transportbånd


Vi bestræber os på at løse alle behov for transportbånd og remme. Det gør vi ved bl.a. at tilbyde skarpe priser og en bred vifte af transportprodukter såsom transportbånd, fladremme og drivremme - alle fremstillet på kundens ønskede mål. Vores bånd er opdelt i forskellige kategorier, for hvilken industri som transportbåndet er beregnet til og den type produkter, som du ønsker at transportere. Hver produktserie indeholder standardbånd, som næsten altid er tilgængelige fra vores store lager i Odense.

transportbånd til fødevare

Vores transportbånd egner sig især til følgende:

 • Textilindustrien
 • Fødevareindustrien
 • Papirindustrien
 • Træ bearbejdning
 • Tobaksindustrien
 • Intern transportanlæg
 • Som transmissions remme

Kompetente medarbejdere

Hos os finder du stor ekspertise og tekniske viden, som vores medarbejdere har opbygget gennem mange års erfaring. Vi er partnere med nogle af Europas førende leverandører, en af dem Esbelt, som blandt andre producerer vores fødevaregodkendte transportbånd pp fabrikken i Spanien. Den høje kvalitet samt brug af den nyeste teknologi, betyder at dine båndtransportører kører pålideligt, omkostningseffektiv og er mere miljøvenligt.

Vi kan også tilbyde kunderne følgende ydelser:

 • Teknisk support i forbindelse med udvikling af nye maskiner.
 • Fremstilling af transportbånd efter dit design og ønsker
 • Fremstilling af transportbånd med belægninger og særlige styreprofiler
 • Teknisk support før og efter salg.
 • Svejsninger og samlinger direkte på din maskine

Har du spørgsmål til vores transportbånd?

Så kontakt os gerne på telefon 48 24 85 45 eller på [email protected] Vores dygtige medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse.

Find flere informationer om vores PVC transportbånd her:


FEC Transportbånds katalog

Produkter

Kundeservice & salg

Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon Tlf. +45 48248545
email icon [email protected]

 Min.  ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner