En svejset samling af et transportbånd er altid at foretrække, da dette er vores absolut stærkeste samlings metode. En svejset samling er samtidig meget populær blandt vores kunder, da denne løsning hurtigt og nemt kan monteres på stedet af kunden selv.

Til applikationer der ikke tillader en installation af et svejset bånd, eller hvor montage med svejseapparat på stedet ikke er muligt, kan et bånd med en mekanisk samling med fordel anvendes.

Samingsmetoder

Image not available
Image not available
Image not available

Samingsmetoder

Samingsmetoder

PU Transportbånd

transportbånd med mekanisk samling


Transportbånd
kan leveres endeløst samlet på forhånd, så de kan monteres på kundens maskine af kunden selv. I nogle fleste tilfælde forhindre selve opbygningen af transportøren at det kan lade sige gøre og at båndet derfor skal monteres på stedet. Vi anbefaler altid en fingersamling med varmepresse samlet på stedet, men dette kan også gøres rent mekanisk med en mekaniske samlere som er en nem og hurtig måde at undgå lange produktions stop, eller der hvor de fysiske omstændighedder forhindre os i at kunne komme til med vores udstyr.

Kontakt os i dag på telefon 48 24 85 45, og få yderligere informationer om vores transportbånd.

 
Mange fabrikker lagerfører egne reservebånd med monteret med
mekanisk samling, til de mest kritiske produktions linjer og maskiner. Disse kan hurtig monteres ved produktions stop eller havari af det eksisterende transportbånd, så et eventuellet produktions stop og montage af nyt bånd kan planlægges så det passer. Efter montage af nyt bånd, kan reservebåndet naturligvis lægges tilbage på lager og bruges igen næste gang. Der findes et utal af muligheder inden for mekanisk samlinger.

Efterspurgte løsninger til PVC og PU transportbånd:

  • Samling med varemmepresse for bånd med overlap eller fingersamling.
  • Mekanisk samling i stål eller rustfrit stål.
  • Mekanisk samlere fremstillet i nylon.

Vi fingersamling kunststofbånd i båndbredde op til 3.000mm hos dig, og levere endeløst samlede transportbånd op til en båndbredde på 5.100mm

Kontakt os for yderligere oplysninger på [email protected] eller på tlf. +45 48248545transportband med mekanisk samling

 


transportbånds databald