PU Transportbånd

transportbånd med mekanisk samling


Transportbånd
kan leveres endeløst samlet på forhånd, så de kan monteres på kundens maskine af kunden selv. I nogle fleste tilfælde forhindre selve opbygningen af transportøren at det kan lade sige gøre og at båndet derfor skal monteres på stedet. Vi anbefaler altid en fingersamling med varmepresse samlet på stedet, men dette kan også gøres rent mekanisk med en mekaniske samlere som er en nem og hurtig måde at undgå lange produktions stop, eller der hvor de fysiske omstændighedder forhindre os i at kunne komme til med vores udstyr.

Kontakt os i dag på telefon 48 24 85 45, og få yderligere informationer om vores transportbånd.

 
Mange fabrikker lagerfører egne reservebånd med monteret med
mekanisk samling, til de mest kritiske produktions linjer og maskiner. Disse kan hurtig monteres ved produktions stop eller havari af det eksisterende transportbånd, så et eventuellet produktions stop og montage af nyt bånd kan planlægges så det passer. Efter montage af nyt bånd, kan reservebåndet naturligvis lægges tilbage på lager og bruges igen næste gang. Der findes et utal af muligheder inden for mekanisk samlinger.

Efterspurgte løsninger til PVC og PU transportbånd:

  • Samling med varemmepresse for bånd med overlap eller fingersamling.
  • Mekanisk samling i stål eller rustfrit stål.
  • Mekanisk samlere fremstillet i nylon.

Vi fingersamling kunststofbånd i båndbredde op til 3.000mm hos dig, og levere endeløst samlede transportbånd op til en båndbredde på 5.100mm

Kontakt os for yderligere oplysninger på [email protected] eller på tlf. +45 48248545transportband med mekanisk samling

 


transportbånds databald

Samlingsmetoder

En svejset samling af et transportbånd er altid at foretrække, da dette er vores absolut stærkeste samligsmetode. En svejset samling er samtidig meget populær blandt vores kunder, da denne løsning hurtigt og nemt kan monteres på stedet af kunden selv.

Til applikationer der ikke tillader en installation af et svejset bånd, eller hvor montage med svejseapparat på stedet ikke er muligt, kan et bånd med en mekanisk samling med fordel anvendes.

Samlinger Banner Sort
Dobbelt fingersamling

Dobbelt fingersamling

Ligesom ved en enkelt fingersamling, samles fingre i transbåndets ender, der efterfølgende svejses sammen under tryk og varme. Vi anbefaler en overlappet fingersamling, da det er den stærkeste og mest fleksible samling. En dobbelt fingersamling kan benyttes på alle vores to og tre lags transportbånd.

enkelt fingersamling

Enkelt fingersamling

Ved en enkelt fingersamling, samles båndets fingre i transbåndets ender, der derefter svejses sammen under tryk og varme. En enkelt fingersamling benyttes kun på vores et lags bånd og ved special konstruktioner og sikrer maksimum fleksibilitet uden nogle niveau-forskelle i båndets samlingsområde.

Klips fladt design

Klips fladt design

Ved denne mekaniske samling, presses en flad metalklips ind i båndets ender, der derefter lukkes med en metalsplit. Denne type samling er vores næstmest solide samlingstype, der sikrer høj holdbarhed og trækkraft. Det er muligt at fræse samlingen, så klipsen er helt plan med transportbåndets overflade.

Klips rundt design

Klips rundt design

Ved denne mekaniske samling, presses en rund metalklips ind i transportbåndets ender, der derefter lukkes med en metalsplit. Denne samlingstype anvendes typisk til transportbånd med små valsediametre der sikrer en effektiv overlevering. Det er muligt at fræse samlingen, så klipsen er helt plan med båndets overflade.

Limet skraasamling

Limet skråsamling

Vi benytter en limet samling til gummi og filt transportbånd, da disse bånd ikke er termoplastiske og derfor ikke kan smeltes sammen. Ved denne type samling slibes båndet i en skrå vinkel, hvorefter båndets dele samles med lim og tryk. En limet skråsamling kan benyttes på alle vores båndtyper.

Mekaniske pladeklips

Mekaniske pladeklips

Ved en mekanisk samling, presses en metalpladeklips ind i transportbåndets ender, der derefter lukkes med en metalsplit. Denne pladeklips kan anvendes ved kraftigere båndtyper og store valse diametre. Vi har mulighed for, at fræse båndet i samlingen så pladeklipsen er helt plan med båndets overflade.

Overlappet samling

Overlappet samling

I en overlappet samling er transportbåndets ender opdelt i lag og overlappet, for til sidst at blive svejst sammen under tryk og varme. En overlappet samling kan med fordel anvendes når samlingsområdets størrelse har afgørende betydning. Denne type samling kan benyttes på alle vores to og tre lags transportbånd.

Plastik lynlaas samling

Plastik lynlås samling

Til fremstilling af en mekanisk samling, smeltes en plastik lynlås ind i båndets ender, der derefter lukkes med en plastik split. Denne type samling er specielt velegnet til transportbånd med små valsediametre der sikrer en effektiv overlevering. En samling med en lynlås kan benyttes på alle vores båndtyper.Vi står altid klar til at hjælpe dig. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller et specifikt problem som du ønsker hjælp til. Så er du meget velkommen til at ringe til os på 48 24 85 45. Vi er åbent alle hverdage fra 09-17 undtagen søndage og helligdage. Du kan også skrive til os via chatten som du finder nederst til højre eller lade os kontakte dig. Tryk på knappen nedenfor og gå til vores ”kontakt os” side. Vi glæder os til at høre fra dig.


Enkelt fingersamling
Type Specifikationer
Længde på samling 70 mm
Længde på fingre 70 mm
Bredde på fingre 15 mm
Tilgængelige båndtyper INFAB, INPUR, INV, INVOR, INFIN, INHYT, INSIL
Dobbelt fingersamling
Type Specifikationer
Længde på samling 100 mm (2x50)
Længde på fingre 50 mm
Bredde på fingre 15 mm
Tilgængelige båndtyper INFAB, INPUR, INV, INVOR, INFIN, INHYT, INSIL (min. 2 lag)
Limet skråsamling
Type Specifikationer
Vinkel på samling 80°
Længde på samling 80 mm
Tilgængelige båndtyper INFELT, INRUB
Overlappet samling
Type Specifikationer
Vinkel på samling 80°
Længde på samling (2 lags bånd) 40 mm
Længde på samling (3 lags bånd) 80 mm
Tilgængelige båndtyper INFAB, INPUR, INV, INVOR, INFIN, INHYT, INSIL (min. 2 lag)
Klips med rundt design
Type Båndtykkelse på bånd Længde på klips Minimums valse Ø
A36 SLXSP - SS-600 -1,5 mm 600 mm 25 mm
A36 SP - SS-600 1,5 - 2,0 mm 600 mm 50 mm
A36 - SS-600 2,0 - 3,0 mm 600 mm 50 mm
A40 - SS-600 3,0 - 4,0 mm 600 mm 50 mm
Klips fladt design
Type Båndtykkelse på bånd Længde på klips Minimums valse Ø
G001A - SS-300 W -1,5 mm 300 mm 25 mm
G005A - SS-1200 W 1,5 - 2,0 mm 1200 mm 40 mm
G005A - SS-1500 W 2,0 - 2,5 mm 1500 mm 40 mm
G006A - SS-1200 W 2,5 - 3,5 mm 1200 mm 50 mm
Mekaniske pladeklips
Type Båndtykkelse på bånd Længde på klips Minimums valse Ø
RS62 SJ24 / 600 NCS 1,5 - 3,2 mm 600 mm 50 mm
RS125 SJ24 / 600 NCS 3,2 - 4,8 mm 600 mm 75 mm
Plastik lynlås samling

Ved denne mekaniske samling smeltes en plastik lynlås ind i båndets ender, der derefter lukkes med en plastiksplit Denne type samling kan anvendes på alle vores båndtyper.