Samlinger Banner Sort

Transportbånd

FEC Consulting udvikler, fremstiller og distribuerer højkvalitetsløsninger og komponenter til kraftoverførsel til industrielle anvendelser af excellence over hele verden med det formål at øge produktiviteten af dens kunders maskiner og systemer.


Læs mere
Standard og specialfremstillet
Transportbånds katalog

Vi har hos FEC Consulting fremstillet vores helt eget 66 siders produktkatalog på dansk omkring vores proces og transportbånd.

Vi tilbyder mere end 50 standard båndtyper, der kan fremstilles med og uden, styreprofiler, medbringere og bølgekanter. Vi tilbyder også et stort udvalg af olie og fedt resistente-, antistatiske- samt fødevaregodkendte transportbånd.

Download

klik og start download

1.2MB .zip

Referencer

Image not available

Image not available

Image not available

Image not available

Image not available

Image not available

Image not available

Image not available

Transportbånd

Et transportbånd er i dag en særdeles vigtig enhed i mange virksomheders produktionsapparater. Vores transportbånd er altid af den højeste mulige kvalitet, så vi kan garantere den højest mulige driftssikkerhed og en lang levetid. Vores mere end 70 forskellige bånd fremstilles blandt andre i PVC, Polyuretan, Gummi, Filt, Polyester, Polyolefin, Teflon og Silikone, og de fås med 1 til 3 lags væv. Vi tilbyder transportbånd, der passe til næsten alle maskiner. Og med vores placeringer forskellige steder i landet, i umiddelbar nærhed af vores kunder kan vi altid tilbyde montage af transportbånd direkte på stedet.

Vi bestræber os på at løse alle behov for transportbånd og remme. Det gør vi ved bl.a. at tilbyde de rigtige priser og en bred vifte af transportprodukter såsom transportbånd, fladremme og drivremme. Alle bånd er fremstillet på kundens ønskede mål. Vores transportbånd er opdelt i forskellige kategorier, for hvilken materiale som transportbåndet er fremstillet af, det giver dig et nemt overblik over de forskellige båndetyper vi kan tilbyde . Hver produktserie indeholder standard bånd, som næsten altid er tilgængelige på vores store lager i Danmark eller Tyskland.


Undgå lange produktions stop

Med en mekanisk samling på dit transportbånd, er det nem og hurtig at skifte til et nyt bånd uden at skiller maskinen ad og dermed undgå lange og dyrere produktions stop. I nogle fleste tilfælde forhindre selve opbygningen af båndtransportøren at dette kan lade sige gøre og at båndet derfor skal monteres på stedet ved hjælp af en varmepresse. Vi anbefaler vores kunder at brugt et transportbånd med fingersamling hvis muligt, da dette er den stærkeste samlingstype.

umiddelbar nærhed af vores kunder kan vi altid tilbyde montage af transportbånd direkte på stedet.

Vi bestræber os på at løse alle behov for transportbånd og remme. Det gør vi ved bl.a. at tilbyde skarpe priser og en bred vifte af transportprodukter såsom transportbånd, fladremme og drivremme - alle fremstillet på kundens ønskede mål. Vores bånd er opdelt i forskellige kategorier, for hvilken industri som transportbåndet er beregnet til og den type produkter, som du ønsker at transportere. Hver produktserie indeholder standardbånd, som næsten altid er tilgængelige fra vores store lager i Odense.


Har du brug for nyt transportbånd?

Et transportbånd er i dag en særdeles vigtig enhed i mange virksomheders produktionsapparater. Vores transportbånd er altid af den højeste mulige kvalitet, så vi kan garantere den højest mulige driftssikkerhed og en lang levetid. Vores mere end 140 forskellige bånd fremstilles blandt andre i PVC, Polyuretan, Polyester, Polyolefin, teflon og silikone, og de fås med 1 til 6 lags væv. Vi tilbyder transportbånd, der kan passe til næsten alle maskiner. Og med vores placeringer forskellige steder i landet, i

Vores transportbånd egner sig især til følgende

 • Tekstilindustrien
 • Fødevareindustrien
 • Medocinalindustrien
 • Papirindustrien
 • Træ bearbejdning
 • Tobaksindustrien
 • Intern transportanlæg
 • Som transmissionsremme

 • Vi kan også tilbyde kunderne følgende ydelser

  Teknisk support med henblik på udvikling af nye maskiner. Fremstilling af transportbånd efter kundens design Fremstilling af bånd med belægning og styreprofil Teknisk support før og efter salg. Svejsninger og samlinger direkte på din maskine


  Har du spørgsmål til vores transportbånd? Så kontakt os gerne på telefon 48 24 85 45 eller på [email protected] Vores dygtige medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Har du brug for nyt transportbånd?

  Styreprofil til transportbånd


  Et transportbånd er i dag en særdeles vigtig enhed i mange virksomheders produktionsapparater. Vores transportbånd er altid af den højeste mulige kvalitet, så vi kan garantere den højest mulige driftssikkerhed og en lang levetid. Vores mere end 70 forskellige bånd fremstilles blandt andre i PVC, Polyuretan, Gummi, Filt, Polyester, Polyolefin, Teflon og Silikone, og de fås med 1 til 3 lags væv. Vi tilbyder transportbånd, der passe til næsten alle maskiner. Og med vores placeringer forskellige steder i landet, i umiddelbar nærhed af vores kunder kan vi altid tilbyde montage af transportbånd direkte på stedet.

  Vi bestræber os på at løse alle behov for transportbånd og remme. Det gør vi ved bl.a. at tilbyde de rigtige priser og en bred vifte af transportprodukter såsom transportbånd, fladremme og drivremme. Alle bånd er fremstillet på kundens ønskede mål. Vores transportbånd er opdelt i forskellige kategorier, for hvilken materiale som transportbåndet er fremstillet af, det giver dig et nemt overblik over de forskellige båndetyper vi kan tilbyde. Hver produktserie indeholder standard bånd, som næsten altid er tilgængelige på vores store lager i Danmark eller Tyskland.

  Undgå produktionstop

  Undgå produktions stop


  Det er vigtigt at du altid vælger den rigtige samling på dit transportbånd, Med en mekanisk samling af dit transportbånd, er det nem og hurtig at skifte til et nyt bånd uden at skiller maskinen ad og dermed undgå lange og dyrere og unødvendig produktionstop. I nogle fleste tilfælde forhindre selve opbygningen af båndtransportøren at dette kan lade sige gøre og at transportbåndet derfor skal monteres på stedet ved hjælp af en varmepresse. Prisen på en mekanisk samling er den samme som ved en normal finger samling.
  Hos FEC Consulting anbefaler vores kunder at brugt et transportbånd med finger samling hvis muligt, da dette er den stærkeste samlings type, og dermed øger transportbånds levetid, da chancen for at ting kan sætte sig i klemme i den mekaniske samling ikke er til stede.


  Samlingesmetoder transportbånd


  Mange produktioner/fabrikker lagerfører egne reserve transportbånd med mekanisk samling, til de mest kritiske produktions linjer og maskiner. Disse transportbånd kan hurtig monteres ved produktions stop eller ved havari af et eksisterende transportbånd, så et eventuellet produktions stop med montage af et nyt fingersamlet transportbånd kan planlægges så det passer. Efter montage af nyt transportbånd, kan reserve transportbåndet lægges tilbage på lager og bruges igen næste gang. Der findes et flere forskellige muligheder inden for mekaniske samlinger.

  Samlingesmetoder til transportbånd:

 • Enkelt fingersamling
 • Dobbelt fingersamling
 • Limet skråsamling
 • Overlappet samling

 • Klips med rundt design
 • Klips med fladt design
 • Mekaniske pladeklips
 • Plastik lynlås samling

 • Rådgivning om transportbånd

  Personlig rådgivning om transportbånd


  Hos FEC Consulting er vi din tætte sparringspartner, der står klar med personlig rådgivning og sparring vedrørende din virksomheds fremtid. Vi repræsenterer i dag, en af markedets største og mest respekterede forhandlere af transportbånd, hvilket sikrer dig den bedste pris, rådgivning og leveringstid, hvad enten du er OEM eller slutkunde. Vi forhandler et stort udvalg af transportbånd og tilbehør til Conveyor systemer, til både bulk eller stykgodstransport, med dertilhørende montage og service.

  Vi tilbyder både standard og specialfremstillede løsninger, der kan tilpasses alle transportopgaver og fremstilles ud fra dine tegninger. Vi rådgiver altid ud fra den bedste løsning – både nu og i fremtiden. De varer du modtager, er alt andet end samlebåndsarbejde, men tager udgangspunkt i din produktion, organisation og forretning. Mange af vores PU og PVC transportbånd er desuden meget velegnet til fødevareindustrien. Vores store sortiment af transportbånd med et hav af forskellige overflader og friktioner gør, at vi kan løse næsten alle opgaver uden problemer. Hos FEC Consulting har vi stor erfaring med at udvikle og tilpasse standard- og specialløsninger til forskellige virksomheder og industrier. Dette har givet os stor indsigt og forståelse for mange type industrier, applikationer og produktioner, hvilket gør os til din stærke servicepartner, der kan råde, vejlede og effektivisere din produktion.

  Har du spørgsmål til vores transportbånd eller ønsker du at købe et nyt transportbånd ? Så kontakt os gerne på telefon 48 24 85 45 eller på [email protected] Vores dygtige medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Ansvarlige samarbejdspartner

  Ansvarlige samarbejdspartner transportbånd


  Hos FEC Consulting, har vi et klart mål om at tilbyde transportbånd, med fokus på innovation og design, hvilket vi sikrer gennem målrettet produktudvikling og en streng kvalitetskontrol af alle vores produkter. Vi har i denne sammenhæng længe arbejdet for, at minimere anvendelsen af skadelige kemikalier i vores transportbånd- og som led i at nå dette mål, har vi indført strenge krav til vores leverandører vedrørende brugen af kemikalier i vores produkter.

  Alle vores transportbånd er derfor REACH og RoHs certificeret, samtidig med at vores transportbånd til fødevareproduktion, er godkendt i henhold til FDA, samt Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) nr. 1935/2004, nr. 10/2011 og nr. 174/2015. Hvilket sikrer, at vores bånd ikke afgiver kemi til fødevareprodukter i mængder, der udgør en risiko for mennesker, dyr eller miljø, eller som kan forårsage en forringelse af et fødevareprodukts smag, duft eller sammensætning.

  Vores produktion er samtidig ISO 9001:2015 godkendt, da vi bestræber at tilbyde produkter, serviceydelser og leverancer af højeste kvalitet. For vores mål er til stadighed, at forbedre vores produkter, services og interne processer, så vi er i stand til at tilbyde et kvalitetsniveau, der overstiger vores kunders krav og forventninger til transportbåndsløsninger.

  Vi kan tilbyde følgende ydelser

  Teknisk support med henblik på udvikling af nye maskiner. Fremstilling af transportbånd efter kundens design Fremstilling af bånd med belægning og styreprofiler, Teknisk support før og efter salg. Svejsninger og samlinger direkte på dine maskiner.

  Hvad er et transportbånd ?

  Et transportbånd er ofte fremstillet i PU, PVC, eller Gummi og er selve båndet som sidder hele vejen rundt på en båndtransportør. Et båndtransportsystem er en af mange typer transportsystemer. Et båndtransportsystem består af to eller flere valser med et endeløs transportbåndet omkring , som roterer omkring valserne på ydersiden. En eller begge valser er tilsluttet en motor som får båndet og materialet på transportbåndet til at bevæges sig fremad. Den drevne valse kaldes drivvalsen, mens den valse i den anden ende kaldes for udløbsvalsen.

  Vores transportbånd egner sig især til følgende
 • Tekstilindustrien
 • Fødevareindustrien
 • Medocinalindustrien
 • Papirindustrien
 • Træ bearbejdning
 • Tobaksindustrien
 • Intern transportanlæg
 • Som transmissionsremme

 • Hvem opfandt transportbåndet?

  Primitive transportbånd er blevet brugt siden det 19. århundrede. I 1892 begyndte Thomas Robins en række opfindelser, dette førte til udviklingen af et transportbånd, der blev brugt til at transportere kul, malm og andre produkter. I 1901 opfandt og begyndte Sandvik produktionen af stålbånd. I 1905 opfandt Richard Sutcliffe de første transportbånd til brug i kulminer, det var med til at revolutioner minedriften. I 1913 introducerede Henry Ford transportbånd på Ford Motor Company's Highland Park, på fabrikken i Michigan. I 1972 skabte det franske REI i Ny Kaledonien den længste båndtransportør i verden, som havde en længde på 13,8 km.

  Information

  Hos FEC Consulting har vi stor erfaring med at udvikle og tilpasse standard og specialløsninger til forskellige virksomheder og industrier. Hvilket har givet os stor forståelse for mange industrier, applikationer og produktioner, hvilket gør os til din stærke servicepartner, der kan råde, vejlede og effektivisere din produktion. Har du brug for personlig vejledning, er du altid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter.

  Styreprofiler

  Styreprofil til transportbånd


  Vi tilbyder et stort udvalg inden for PVC og PU styreprofiler, der svejes direkte på transportbåndet. Ved brug af styreprofiler, styres båndet stabilt i længderetningen, hvilket sikrer en mere effektiv og kontinuerlig båndkørsel. Det er muligt at montere flere styreprofiler på transportbåndet, der både kan påsvejses båndets under- og overside, og som medbringer, der hvor vores standard produkt- sortimentet ikke er tilstrækkeligt.

  Mekanisk samling

  Styreprofil til transportbånd


  Til applikationer der ikke tillader en installation af et svejset bånd, eller hvor montage med svejseapparat på stedet ikke er muligt, kan et bånd med en mekanisk samling med fordel anvendes. Vi tilbyder flere mekaniske samlinger, herunder både mekaniske pladeklips, klips med rundt og fladt design, samt en plastiklynlås samling, og står altid klar til at hjælpe dig, med at finde den løsning der dækker dine behov.

  Svejset samling

  Svejset fingersamling transportbånd


  En svejset samling af et transportbånd er altid at foretrække, da dette er vores absolut stærkeste samligstype. Et endeløst transportbånd kan monteres på maskinen af kunden selv. Til appliktioner der ikke tillader en installation af et svejset bånd, eller hvor montage med svejseapparat på stedet ikke er muligt, kan et transportbånd med en mekanisk samling med fordel anvendes.

  Medbringere

  Medbringer til transportbånd


  Ved transport med hældning, kan et bånd med fordel udstyres med en- eller flere medbringere, der har til formål, at skubbe eller sikre det transporterede materiales position på båndet. Vi tilbyder et stort udvalg af medbringere i slidstærkt PU og PVC materiale ud fra vores store standardsortiment - og vi tilbyder derudover medbringere fremstillet af båndmateriale, der limes direkte på transportbåndet.

  Bølgekanter

  Medbringer til transportbånd


  Bølgekanterne på vores transportbånd er et resultat af flere års udviklingsarbejde, for at skabe den mest optimale og fleksible løsning til stigende transport. Hvilket sikrer optimale transport af dine produkter, samt minimal beskadigelse og spild af det transporterede materiale. Vores bølgekanter leveres i slidstærkt PU og PVC materiale, der er let at rengøre og vedligeholde, grundet dens glatte overfladestruktur.

  Overfladestruktur

  Overfladestruktur på transportbånd


  Struktur i en overflade kan med fordel anvendes, der hvor grebet har afgørende betydning, og hvor der kræves en ekstra høj og eller lav friktion mellem bånd og produkt. Vi tilbyder flere typer af overfladestruktur på vores bånd, herunder minigrip, supergrip, vævstruktur, savtakker, pyramide og krydsstruktur - og vi står altid klar til at hjælpe dig, med at finde den løsning der dækker dine behov og ønsker.

  Vakuum transportbånd

  Vakuum transportbånd


  Hos FEC Consulting tilbyder vi vakuumbånd, der er kendetegnet ved en række perforerede huller i overfladen der eksempelvis kan have til formål at fastholde og sikre dine transporterede materialer til båndet. Vi er i stand til at locke alle former for huller i båndets overfade, i størrelser fra Ø 2mm–Ø 10mm som standard. Andre størrelser og mønstre kan perforeres og produceres efter forespørgsel.

  Kantforstærkning

  Som en førende forhandler af transportbånd til fødevareindustrien, har vi gjort hygiejne i fødevareproduktion, til vores absolutte mærkesag. Vi har derfor udviklet kantforstærkede bånd, der hindrer båndet i at tilsmudse, suge væske og flosse, samtidig med at bakterier forhindres i, at kunne trænge ind i båndet. Vi tilbyder kantforstærkning som standard på vores to og tre lags PVC og PU bånd.

  Personlig rådgivning

  Hos FEC Consulting er vi din tætte service og sparringspartner, der altid står klar til at tilbyde individuel rådgivning og sparring vedrørende din virksomheds fremtid.

  Som kunde hos os, er du sikret personlig service, hvor vi gennem en tæt dialog, sætter os grundigt ind i dine behov og ønsker. Vi rådgiver altid ud fra den bedste løsning – både nu og i fremtiden. De varer du modtager, er alt andet end samlebåndsarbejde – men tager udgangspunkt i din produktion, organisation og forretning.

  Faglig kompetence

  Med 2. generationer og mere end 20 års erfaring på markedet, har vi opbygget et indgående kendskab til mange brancher og industrier, samt en stor faglig og teknisk viden

  Det er vigtigt for os, at opretholde en bred produktviden, og vi deltager derfor løbende i kurser samt på indlandske og udenlandske messer, så vi er rustet til at kunne yde den bedste og mest kvalificerede service. Vi ønsker konstant at skabe værdi for vores kunder, så vores faglige viden og erfaring kommer til deres fordel.

  Fleksibel partner

  Vi er en agil samarbejdspartner, der tilpasser os vores kunders individuelle behov og ønsker, da vi ved, at din produktivitet, afhænger af hastigheden og kvaliteten af vores arbejde.

  Vi forstår vigtigheden af, at du hurtigt kan modtage dine varer når behovet pludseligt opstår og vi tilbyder derfor dag-til-dag levering, så du altid modtager dine varer til tiden. Vi tilbyder samtidig logistik, lagerføring samt faste leveringsdage af vores produkter, så dine leverancer kan tilpasses jeres virksomhed og produktion.

  Om FEC Consulting

  Hos FEC Consulting tilbyder vi et bredt udvalg af komponenter og tilbehør indenfor proces og transportbånd, til både bulk og stykgodstransport, med dertilhørende montage og service.

  Vi tilbyder et stort udvalg af standard og specialfremstillede båndtyper, produceret på vores kunders ønskede mål og specifikationer, hvor vi bla. tilbyder bånd med olie- og fedt resistente-, antistatiske- og fødevaregodkendte egenskaber.

  Vi er en af markedets største og mest respekterede forhandlere af skræddersyede løsninger indenfor transportbånd, hvilket sikrer dig den bedste pris, rådgivning og leveringstid, hvad enten du er OEM eller slutkunde.

  Vi ønsker at være en ansvarlig samarbejdspartner og anvender strenge krav til vores leverandører, med hensyn til de råvarer der benyttes til fremstilling af produkter.

  Vores bånd er EU godkendt i henhold til REACH & ROHS Direktivet, og vores bånd til fødevaretransport er godkendt i henhold til EC regulativets nr. 1935/2004 og 10/2011, samt USA’s fødevarestyrelse: FDA.

  Dette sikrer at vores transportbånd ikke afgiver kemikalier til fødevare i mængder, der udgør en sunhedsskadelig risiko for mennesker, eller som kan forårsage en forringelse af dine fødevareprodukter

  Standard og specialfremstillet

  SIT develops, engineers, manufactures and distributes high quality solutions and components for power transmission for industrial applications of excellence worldwide, with the aim of increasing the productivity of its customers’ machines and systems.


  Standard og specialfremstillet
  Standard og specialfremstillet
  Modtag et gratis tilbud.

  Kontakt os

  Firmanavn
  Please type your full name.
  Kontaktperson
  Hov, du mangler noget
  Telefon
  Please type your full name.
  E-mail *
  Hov, du mangler noget
  Besked
  Invalid Input

  Industrier

  Færdige transportører

  Færdige transportører

  SIT develops, engineers, manufactures and distributes high quality solutions and components for power transmission for industrial applications of excellence worldwide, with the aim of increasing the productivity of its customers’ machines and systems.


  Læs mere
  Transportbånd

  FEC Consulting udvikler, fremstiller og distribuerer højkvalitetsløsninger og komponenter til kraftoverførsel til industrielle anvendelser af excellence over hele verden med det formål at øge produktiviteten af dens kunders maskiner og systemer.


  Læs mere
  Samlinger Banner Sort

  Styreprofiler og medbringere

  Hos FEC Consulting tilbyder vi et stort udvalg af styreprofiler, der kan påsvejses båndet med det formål, at styre båndet stabilt i længderetningen. Det er muligt at montere en eller flere styreprofiler på båndet, der både kan svejses på båndets under- og overside, og som medbringer, der hvor vores standard sortimentet ikke er tilstrækkeligt.


  Læs mere
  Færdige transportører
  0 slides available for this slider.
  Transportbånd
  Vores mere end 140 forskellige bånd fremstilles blandt andre i PVC, Polyuretan, Polyester, Polyolefin, teflon og silikone, og de fås med 1 til 6 lags væv. Vi tilbyder transportbånd, der kan passe til næsten alle maskiner.
  Mere end 140 forskellige transportbånd

  Vores mere end 140 forskellige bånd fremstilles blandt andre i PVC, Polyuretan, Polyester, Polyolefin, teflon og silikone, og de fås med 1 til 6 lags væv. Vi tilbyder transportbånd, der kan passe til næsten alle maskiner.

  Polyolefin, teflon og silikone, og de fås med 1 til 6 lags væv. Vi tilbyder transportbånd, der kan passe til næsten alle maskiner.

  Dag-til-dag levering året rundt

  VVi forhandler vi et stort udvalg af forskellige typer transportbånd. Vi kan derfor tilbyde dag til dag levering på udvalgte bånd samt afhentning på fabrik efter forudgående aftale.

  Har du spørgsmål til vores transportbånd? Så kontakt os på telefon 4824 8545 eller send os en e-mail til [email protected]

  Høj driftsikkerhed og lang levetid

  Et transportbånd er i dag en særdeles vigtig enhed i mange virksomheders produktionsapparater.

  Vores transportbånd er altid af den højeste mulige kvalitet, så vi kan garantere den højest mulige driftssikkerhed og en lang levetid.