Åbne tandremme på metermål

Åbne tandremme på metermål

Megadyne Megalinear - Åbne PU tandremme i RPP-profil.
Vi lagerfører et stort program af åbne tandremme i RPP-profil, der er velegnede til kraftoverførsel samt transport med høje belastninger og hastigheder. Tandremme i RPP-profil er fremstillet med en dyb trapezformet tandprofil samt en fordybning i toppen af tanden, sikrer et godt greb i remskiven og minimerer chance for tandforskydning. Fordybningen i toppen af tanden reducerer samtidig støj under kørslen. RPP-tandremme er kompatible med HTD-tandremskiver.  
 
RPP har metrisk tanddeling og er inddelt i profilerne RPP5, RPP8 og RPP14-profil. Åbne tandremme i RPP-profil er fremstillet i slidstærkt hvidt termoplastisk polyuretan i 92 ShA, samt med en kraftig forstærkning i stål, kevlar, rustfri stål. RPP5 og RPP8 fås derudover med HP (high power) forstærkning. Det slidstærke termoplastiske materiale er modstandsdygtigt overfor olie, fedt og benzin og er temperaturbestandigt fra -25 grader til +80 grader.
RPP-profiler lagerføres i standardbredder. Andre rembredder kan fremstilles på forespørgsel. RPP5 fås i 10, 15, 25, 30, 50 og 75 millimeters bredde. RPP8 fås i 10, 15, 20, 30, 50, 85 og 100 millimeters bredde. RPP14 fås i 40, 55, 85, 115 og 150 millimeters bredde. 
 
RPP tandremme kan med fordel udstyres med en nylonbelægning, der monteres på tænderne eller på bagsiden af tandremmen, der forbedrer køreegenskaberne samt reducerer støj og friktion. En åben RPP-tandrem kan samles til en endeløs tandrem på dine ønskede mål, hvilket kan gøres mekanisk, eller ved at tandremmen svejses sammen. Tandremmen kan enten produceres med en svejset finger-samling, eller du kan købe dit eget svejse-kit, og selv svejse tandremmen. Du kan også få tandremmen samlet mekanisk med pin-samling, der gør det muligt nemt og hurtigt at montere tandremmen direkte på applikationen.

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Loading...
Pully belt
Hastighedsforhold  
Effektiv diameter - stor remskive (A) () {{ format(calculated.pitchDiameterA) }}
Effektiv diameter - lille remskive (B) () {{ format(calculated.pitchDiameterB) }}
Beregnet effektiv tandrems længde () {{ format(calculated.desiredBeltLength) }}
Nærmest tilgængelig tandrems længde () {{ format(calculated.beltLength) }}
Nærmest tilgængelig antal tænder {{ calculated.beltTeeth }}
Center afstand ved brug af nærmest tilgængelig remlængde () {{ format(calculated.centerDistance) }}
Antal tænder i indgreb   {{ calculated.teethInMesh }}
Producent:
Megadyne
Resultater 1 - 3 ud af 3Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 3 ud af 3Vis:     pr. Side