Modulbånd

Scanbelt modulbånd

Vi kan i samarbejde med Scanbelt ® tilbyde modulbånd fra et af de største og mest fleksible programmer på markedet af modulære transportbånd. Vores modulbånd er produceret i Danmark og er FDA & EU godkendt til transport af fødevare. Scanbelt ® er en af verdens førende producenter af modulbånd til stort set alle typer industrier. Vi kan tilbyde et stort program af dansk producerede modulære plast transportbånd samt transportkæder. Fabrikken har mere end 26 års erfaring og har gennem de forgangne år løbende udviklet produkterne. Det betyder, at vi i dag tilbyder et af markedets bedste kvalitet produkter.

modular belt

På grund af vores store erfaring inden for branchen, får du hos os en unik hjælp til løsning af dine udfordringer med modulbånd og plastkæder. Vi kan nemt oversætte eksisterende båndtyper fra andre mærker til vores tilsvarende modulbånd. Vi kan også tilbyder tegninger af alle vores båndtyper. Dette sker dog kun på forespørgsel.

Kontakt os allerede i dag på telefon 48 24 85 45 eller info@fecconsult.dk for mere information, priser og leveringstid.

Fordele ved brug af Scanbelt modulbånd:

  • Modulbåndene kan leveres i bredder op til 4000 mm bredde.
  • Få en fødevaregodkendt serie, der er "nem at rengøre" til steder, hvor der stilles høje krav til rengøring
  • Nem montering og afmontering uden brug af specialværktøj.
  • I tilfælde af skader enkelte moduler kan udskiftes uden behov for at køb af nyt modulbånd.
  • Mange forskellige overflader: Glatte, perforeret samt bånd med forskellige top mønstre.
  • Stort udvalg af tilbehør: såsom medbringer, sidekanter samt forskellige hjul typer.
  • Fås med Scanbelt unikke og revolutionerende "selv-lås" et smart låse system.
  • Radius modulbånd til transport i kurver eller om hjørner.

Modulbånd


Standard Materialer til modulær plast transportbånd

Alle modulbånd fra Scanbelt er naturligvis tilgængelige i de traditionelle materialer som; Polyethylen (PE), polypropylen (PP) og Polyacetal (POM). Alle standard materialer er FDA og EU godkendt til direkte kontakt med fødevarer.


Polyethylen (PE)
kan håndtere operationelle temperaturer ned til ÷ 73 ° C, og er derfor velegnet til installationer i kolde områder. Det vil også være ideel til applikationer, der kræver et fleksibelt modulbånds materiale med overlegen slagstyrke.

Polypropylen (PP)
kan håndtere operationelle temperaturer op til 100 ° C. Det er et hårdere materiale med en god trækkraft. Den er velegnet til installationer i høj temperaturområde områder samt kedler og tørretumblere til en vis grad. Det har fremragende kemisk resistens over for aggressive rengøringsmidler mv

Polyacetal (POM)
Er en stærk all-round materiale med en arbejdstemperatur fra ÷ 43 ° til + 95 °. Dette materiale har stor trækkraft og en hård overflade, hvilket giver en reduceret friktion som er god til support af produktet. Det er følsom over for slag eller stød på grund af lav slagstyrke. Velegnet til aftapning og konservesindustri. Bør anvendes med forsigtighed i installationer, der bruger rengøringsmidler, som indeholder syre eller klor.

For at løse opgaver ud over det sædvanlige, er vi i stand til at levere en række specielle materialer samt tilsætningsstoffer.


Scanbelt modulbånd

 

High Temperature områder
For komfurer, dampere og lufttørrere etc. vil det være en fordel at anvende en temperatur stabiliseret polypropylen materiale, der ikke påvirkes af en konstant høj temperatur.For blancheringsindretninger og pasteuriseringsudstyr mv hvor båndets varmeudvidelse kan være et problem, vi leverer bælter i kompositmateriale. Dette reducerer den termiske ekspansionskoefficient med ca. 75% fra normal polypropylen. Desuden har fremragende kemisk resistens og vil hjælpe sprede statisk elektricitet, som kan ophobes i visse applikationer. For mere generelle applikationer i høj temperatur områder, anbefaler vi forskellige nylon typer, som vil give en fantastisk kombination af trækkraft og høj slagstyrke.

Nylon
Nylon kan anvendes i både varme og kolde områder som den håndterer temperaturer i området fra -45 ° til 160 ° (afhængigt af valget af nylon). Det er et blødt materiale med en god trækkraft. Det har en høj slagstyrke samt en ordentlig kemisk resistens. Densitet i området fra 1,08 til 1.37. Vi bruger standard Nylon, Nylon 6 glasfiberarmeret, Nylon 6.6, Nylon 6.6 glasfiberarmeret, Akulon Nylon. Nylon 6 typer er FDA godkendt. Bemærk at tilbydes ikke alle vores bælte typer i Nylon.

Forstærkede materialer
I områder med tydelig nødvendighed for ekstra trækkraft, kan vi levere enten fiber eller mineralske forstærkede materialer. Disse vil forbedre trækkraften betydeligt, men samtidig sænke slagstyrken.

Elektrisk ledningsevne
De fleste materialer kan leveres enten som elektrisk ledende eller antistatisk. Den elektriske ledningsevne kan varieres efter behov.

Non-stick
Der er ofte et behov for "non-stick" effekt; især til frysning anvendelser, hvor det er nødvendigt at undgå produkterne klæber til båndoverfladen. Til dette formål leverer vi polyethylen i en ikke-klæbende version.

Detekterbar polypropylen
Materialet er yderst relevant i fødevarer applikationer, hvor der er risiko for forurening. Forbindelsen er udformet til at blive detekteret af metaldetektorer og røntgenapparater. Sensibilitet grader kan variere med kundens udstyr. modulbånds materialet opfylder FDA regulativer til brug i forarbejdning af fødevarer og emballage.

Brandhæmmende materialer
Til brug i brand farlige områder, kan vi levere V-0 vurderede materialer, der ikke vil opretholde en flamme eller brænde aktivt. Materialet er FDA godkendt til direkte kontakt med fødevarer.

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon info@fecconsult.dk

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner