modulbånd

Modulbånd til alle formål

Et modulopbygget transportbånd er et positiv drevet transportbånd, der er nemt at reparere og servicere, da det består af standardmoduler, der kan samles og skilles ad. De slidstærke plastmoduler fremstilles i PE, PP og POM og er godkendt til fødevaretransport, da de tåler høje og lave temperaturforhold samt kemikalier som aggressive rengøringsmidler. 

Med et modulopbygget transportbånd opnås der fleksibilitet i opbygningen af produktlinjen, da modulerne kan kombineres og sammenbygges i et utal af forskellige kombinationer f.eks. med medbringere og styreprofiler. Modulbåndet kan sammensættes af forskellige moduler, der tilføjer egenskaber til transportbåndet og målretter det bestemte brancher eller formål. Modulære transportbånd kan fremstilles på kundespecifikke mål, da modulerne tillader konstruktioner i alle længder og bredder. 

Vi lagerfører modulære transportbånd med en deling på 6, 12, 25, 50 eller 75 mm, der henvender sig til forskellige brancher og formål. Vi tilbyder både horisontale, skrå, faldende og buede konstruktioner – kun fantasien sætter grænser. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller hvis du har brug for mere information. Vores medarbejdere sidder klar til at yde en professionel rådgivning, der tager udgangspunkt i dig og dine behov.

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting