Transportører

båndtransportør fra mk


Vi tilbyder specialtilpassede transportører til intern transport. Passer til stort set alle varer og produkter typer. Vælg mellem 24 standard transportør typer, eller fortælle os, hvad du har brug for - Så kan vi designe og bygge en individuel fremstillet transportør efter dine specifikationer. Prøv også, vores Online QuickDesigner og skabe hurtigt og nemt din nye individuelle transportør, og download helt gratis en 3D CAD-tegning.

Vores transportør system kan leveres i mange forskellige udførelser og størrelser, så de passer til netop din virksomhed. Hos FEC Consulting tilbyder vi et af markedets bredeste og mest fleksible transportør programmer med et utal af forskellige muligheder.

Ring til os i dag på telefon 48 24 85 45, hvis du ønsker at høre mere om vores transportør program.

Stort udvalg af standard transportører og conveyor systemer

Opbygningen i standard komponenter og aluminiums profiler gør, at de er nemme at samle, adskille og påmontere på allerede eksisterende udstyr. Vores standart transportører er derfor velegnet til indbygning og tilbygning samt ombygning af allerede eksisterende maskiner.

Vores conveyor systemer leveres oftest som komplette og færdigt samlede transportør, og de fås med et hav af overgange, motorplaceringer samt forskellige båndtyper. Denne transportør er opbygget i alu profiler, har kompakte designs og fås med tilbehør såsom sidestyr, ben og med menage forskellige motorplaceringer.

Kort leveringstid på din nye transportør

Vores transportører er fremstillet i Danmark, og vi har derfor en kort leveringstid. Når du køber en transportør hos os, sørger vi altid for at fremstille en tegning, før vi påbegynder vores arbejde. På den måde sikrer vi, at vi fremstiller en transportør efter dine ønsker og behov.

I kataloget her under kan du se vores udvalg af transportører fra MK technology Group

En transportør kan leveres i mange forskellige udførelser og størrelser, så de passer til netop din virksomhed. Hos FEC Consulting tilbyder vi et af markedets bredeste og mest fleksible transportør programmer med et utal af forskellige muligheder.

Ring til os i dag på telefon 48 24 85 45, hvis du skal bruge en pris eller blot ønsker at høre mere om hvad en transportør vi kan tilbyde dig.Downloade PDF katalog

Klik her for at downloade MK transportør katalog 2019
Download PDF

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon info@fecconsult.dk

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner