rundrem-rundremme-rundsnor_roundbelts.jpg_1
Rundremme

PU RUNDREMME & PROFILREMME

Hos FEC Consulting forhandler vi et bredt udvalg af ekstruderede rundremme i, PU, til applikationer indenfor transport og kraftoverførsel. Rundremme fås i forskellige hårdheder og diametre fra Ø2 til Ø20 mm og kan på forespørgsel fremstilles på specialmål samt samles til en endeløs rem. De forhandles, enten med glat eller ru overflade. Rundsnor anvendes i mange brancher specielt fødevareindustrien, da de er resistente overfor kemikalier samtidig med, at de tåler både høje og lave temperaturforhold. Deres elastiske egenskaber gør dem samtidig ideelle til drevne rullebaner samt til lette transport- og pakkeapplikationer.

Til applikationer med høje belastninger og lange remlængder anbefaler vi, at man anvender en rundrem i forstærket udgave. Vi forhandler et bredt sortiment af profiler i forstærket udgave, der fremstilles med en forstærkning efter dit valg, der bidrager til at øge trækstyrken og forlænge remmens levetid. Forstærkede rundremme fremstilles i slidstærkt, PU eller TPE-materiale, og afhængigt af anvendelsesområdet kan de fås med en polyester, aramid (kevlar), stål eller svejsbar, PU glasfiberforstærkning. Flere af vores forstærkede profiler lagerføres også med et centerhul, så rundremmen kan samles med en nippel. Vi forhandler også hydrolyse resistente og metal detekterbare profiltyper.

Image

Beskæring 
Enderne på kileremmen beskæres i en vinkel på 90 grader, ved at anvende BEHAbelts vinkeltang AS02. 

Image

Trin 2. fastspænding 
Klemmerne f.eks. FZ01 Vario eller FZ02, monteres på enderne af rundremmen for at sikrer korrekt fiksering under svejsningen. 

Image

Trin 3. svejsning 
Enderne svejses sammen, anvend f.eks. Behabelts EErgo svejsekolbe eller Behabelts Multi TC svejsværktøj. TPE-profiler svejses ved en temperatur på 240°C og PU-profiler svejses ved en temperatur på 290°C. Klemmer kan afmonteres, når materialet er kølet ned.

Image

Trin 4. afkøling 
Efter enderne på rundremmen er smeltet sammen og materialet er kølet ned, fjernes eventuel vulst ved splejsningen, ved at anvende BEHAbelt SE02 kantskærer eller skarp kniv. Den forventede nedkølingstid er omkring 5-10 minutter. Forkort eventuel nedkølingstid ved at placere remmen under koldt vand.    

 

tandremme

Værktøj til samling af rundremme

Rundremme er samtidig meget populære da de nemt kan samles og svejses på stedet, direkte på din applikation. Man slipper dermed for at skille transportanlægget ad når en ny rundrem skal monteres, hvilket mindsker omkostningsfulde produktionsstop og tidskrævende montagetid. Vi tilbyder værktøj så man selv kan montere og svejse remme på egen lokation, prøv f.eks. vores populære svejseværktøj fra Behabelt f.eks. Eergo, Multi TC, SG02 eller SG03. Prøv også vores transportable svejse kit fra BEHAbelt hvor værktøj, taske og tang medfølger. Vi tilbyder også færdig samlet rundremme på kundespecifikke længder, det er muligt at bestille færdig rundremme med konkurrencedygtige priser fra 20 stk. og opefter, til mindre opgaver anbefaler vi at være vores welding kit som du finder under svejseværktøj.

tandremme

Fødevaregodkendt rundremme & rundsnor

Vi tilbyder et stort udvalg af rundsnor og rundremme der overholder FDA/EU-fødevaregodkendelser til særligt krævende applikationer og miljøer. Der stilles i dag stadig høje krav til rundremme og rundsnor der anvendes i fødevareindustrien.

Vi har i samarbejde med BEHAbelt udviklet en serie af blå rundremme til fødevareindustrien der er nemme at rengøre, som tåler aggressive rengøringsmidler og som ikke afgiver kemikalier til fødevareprodukter. Denne serie er REACH og RoHs certificerede rundremme er godkendt i henhold til FDA (Food and Drug Administration), EC direktivet 1935/2004 og EU direktivet 10/2011. Behabelt produktkatalog - Rundremme & Rundsnor

Download produktkatalog 2021/2022

Hos FEC Consulting tilbyder vi rundsnor til fødevareindustrien, pakkemaskiner og rullebaner. PU rundsnor og PU-kileremme ses tit inden for industrier med let produkt transport da de fleste rundremme har begrænset trækstyrke grundet remmens opbygning.

Der stilles i dag stadig højere og højere krav til rundremme som bruges i fødevareindustri, vi tilbyder et stort udvalg af fødevaregodkendelser som stort set såler alle typer rengøring, som vi altid gør en dyd ud af at indfri din forventninger til god kundeservice, så når du handler med os kommer du kommer hjem med det helt rigtige løsning første gang.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp ?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting

Brug for hjælp ?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting