Transportbånd

Transportbånd

Hos FEC Consultning forhandler og lagerfører vi et stort udvalg af standard og specialfremstillede transportbånd, der kan leveres med dag-til-dag-levering eller afhentes direkte på fabrikken.  

Vores Polyurethan og Polyvinylchlorid transportbånd er særligt velegnet til industrier med skærpet fødevaresikkerhed såsom medicinal- og fødevareindustrien, da disse båndtyper kan fremstilles med specifikke overflader, friktioner og egenskaber, der gør transportbåndet særligt velegnet til disse industrier.

Vi tilbyder derudover et stort udvalg af medbringere til både PU og PVC transportbånd, der kan tilvælges med både mekanisk samling og styreprofil. Vil du vide mere om vores transportbånd?

Ring til os på telefon +45 48248545.

 

Her under kan du se vores udvalg af forskellige typer transportbånd

Har du brug for nyt transportbånd?

Et transportbånd er i dag en særdeles vigtig enhed i mange virksomheders produktionsapparater. Vores transportbånd er altid af den højeste mulige kvalitet, så vi kan garantere den højest mulige driftssikkerhed og en lang levetid.

Vores mere end 70 forskellige transportbånd fremstilles blandt andre af PVC, Polyuretan, Polyester, Polyolefin, teflon og silikone, og de fås med 1 til 6 lags væv. Vi tilbyder transportbånd, der kan passe til næsten alle maskiner. Og med vores placeringer forskellige steder i landet, i umiddelbar nærhed af vores kunder kan vi altid tilbyde montage af transportbånd direkte på stedet.

Fremstilling af transportbånd


Vi bestræber os på at løse alle behov for transportbånd og remme. Det gør vi ved bl.a. at tilbyde skarpe priser og en bred vifte af transportprodukter såsom transportbånd, fladremme og drivremme - alle fremstillet på kundens ønskede mål. Vores bånd er opdelt i forskellige kategorier, for hvilken industri som transportbåndet er beregnet til og den type produkter, som du ønsker at transportere. Hver produktserie indeholder standardbånd, som næsten altid er tilgængelige fra vores store lager i Odense.

transportbånd til fødevare

Vores transportbånd egner sig især til følgende:

 • Textilindustrien
 • Fødevareindustrien
 • Papirindustrien
 • Træ bearbejdning
 • Tobaksindustrien
 • Intern transportanlæg
 • Som transmissions remme

Kompetente medarbejdere

Hos os finder du stor ekspertise og tekniske viden, som vores medarbejdere har opbygget gennem mange års erfaring. Vi er partnere med nogle af Europas førende leverandører, en af dem Esbelt, som blandt andre producerer vores fødevaregodkendte transportbånd pp fabrikken i Spanien. Den høje kvalitet samt brug af den nyeste teknologi, betyder at dine båndtransportører kører pålideligt, omkostningseffektiv og er mere miljøvenligt.

Vi kan også tilbyde kunderne følgende ydelser:

 • Teknisk support i forbindelse med udvikling af nye maskiner.
 • Fremstilling af transportbånd efter dit design og ønsker
 • Fremstilling af transportbånd med belægninger og særlige styreprofiler
 • Teknisk support før og efter salg.
 • Svejsninger og samlinger direkte på din maskine

Har du spørgsmål til vores transportbånd?

Så kontakt os gerne på telefon 48 24 85 45 eller på [email protected] Vores dygtige medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse.Produktkatalog

Se vores store produktkatalog om transportbånd, klik her og se vores Online e-bog på dansk.
Download E-Bog (dansk)

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon [email protected]

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner