Transportbånd

Hos FEC Consulting tilbyder vi et stort udvalg af standard og specialfremstillede transportbånd, der kan tilpasses alle transportopgaver samt fremstilles ud fra dine specifikke tegninger. Når du bestiller et transportbånd hos os, får du altid vejledning i, hvilket transportbånd der passer til dit projekt. Uanset om du skal transportere fødevarer, bulk gods eller heavy-duty materialer, finder vi den rigtige løsning til dig.

Kontakt os

Udforsk vores univers

Transportbånd kan efter behov, fremstilles med styreprofiler, medbringere, bølgekanter, vakuumhuller og meget mere. Få et overblik over vores mange muligheder og løsninger nedenfor.

Styreprofiler

Styreprofiler

Optimér styringen og forlæng båndets levetid med styreprofiler.

Overflader

Overflader

Den korrekte overfladestruktur sikrer optimal friktion og et godt greb.

Samlinger

Samlinger

Det er vigtigt du vælger, den rigtige type samling på dine transportbånd.

Produktoversigt

Produktoversigt

Få et overblik over vores mere end 150 standard transportbåndstyper.

Medbringer

Medbringer

Med medbringere kan du nemt inddele dine emnes placering på båndet.

Bølgekanter

Bølgekanter

Bånd med bølgekanter garanterer minimalt spild ved stigende transport.

Elastiske bånd

Elastiske bånd

Med elastiske transportbånd, undgår du kontaminering af dine fødevarer.

Vakuumhuller

Vakuumhuller

Vakuumhuller kan bidrage til at fastgøre emners placering til båndet.

Katalog om transportbånd på dansk

Transportbåndskatalog

Vi har hos FEC Consulting fremstillet vores eget transportbåndskatalog på dansk, der formidler viden og teknisk data til alle, der beskæftiger sig med transportbånd.

Målet med kataloget er at præsentere og formidle teknisk data vedrørende vores komplette produktprogrammet, vejlede i forbindelse med praktisk anvendelse samt skabe indblik i produktprogrammets mange anvendelsesmuligheder.Download kataloget nedenfor og læs mere om vores store udvalg indenfor blandt andet olieresistente-, antistatiske- og fødevaregodkendte transportbånd.

Download

Klik og start download

7.3MB (PDF)

Referencer

Transportbånd

Brug for et nyt transportbånd?

Hos FEC Consulting er vi din tætte samarbejdspartner der altid står klar med rådgivning og sparring vedrørende dine transmissionsløsninger. Vi er en af markedets største forhandlere af transportbånd hvilket sikrer dig den bedste pris, rådgivning og leveringstid, hvad enten du er OEM eller slutkunde. Vi forhandler et stort udvalg af komponenter og tilbehør indenfor transportbånd til både stykgodstransport og bulkgods. Vi tilbyder b.la. mere end 150 standard båndtyper i f.eks. PVC, PU, gummi, filt, polyester, polyolefin, teflon eller silikone. Alle standard båndtyper fremstilles med 1 til 3 lag væv, afhængigt af opgave og projekt. Vi tilbyder både standard og specialfremstillede løsninger, der kan tilpasses alle transportopgaver og fremstilles ud fra dine specifikationer og tegninger. Hos FEC Consulting giver vi dig muligheden for at implementere netop det bånd, der vil gøre en forskel i dit arbejde – alt afhængig af din branche og industri. Vores mål er at skabe den bedste forudsætning for en optimal og effektiv transport og vi garanterer, vi nok skal finde en løsning der dækker dine behov og ønsker.

Kvalitet og funktion er nøgleord

Vi har et klart mål om at tilbyde transportbånd med fokus på innovation og design hvilket vi garanterer, gennem målrettet produktudvikling og en streng kvalitetskontrol af alle vores bånd. Vi har i denne sammenhæng længe arbejdet for at minimere anvendelsen af kemikalier i vores fødevaregodkendte transportbånd og som led i at nå dette

mål, har vi indført strenge krav til vores leverandører vedrørende brugen af kemikalier i vores produkter. Alle vores båndtyper er derfor REACH og RoHs certificeret samtidig med at de er godkendt i henhold til FDA, Europa-Parlamentet samt Rådets forordning (EF) nr. 1935/2004, nr. 10/2011 og nr. 174/2015.

Har du brug for nyt transportbånd?

Dette sikrer at vores transport-og procesbånd ikke afgiver kemikalier til fødevareprodukter i mængder, som kan udgøre en sundhedsskadelig risiko for mennesker, dyr eller miljø – eller som kan forårsage en forringelse af et fødevareprodukts smag, duft eller sammensætning. Vores produktion er samtidig ISO 9001:2015 godkendt da vi bestræber at tilbyde produkter, serviceydelser og leverancer af højeste kvalitet. For vores mål er til stadighed at forbedre vores produkter, services og interne processer, så vi er i stand til at tilbyde et kvalitetsniveau, der overstiger vores kunders krav og forventninger til transportbånd.

Har du brug for hjælp ?

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os hvis du har brug for rådgivning, er interesseret i et af vores transportbånd, eller hvis du skal have udført service på din eksisterende båndløsning. Vi kan kontaktes hele døgnet rundt på telefon 48 24 85 45 men du kan også skrive til vores e-mail info@fecconsult.dk, hvis du foretrækker det.

Har du brug for nyt transportbånd?

Styreprofil til transportbånd


Et transportbånd er i dag en særdeles vigtig enhed i mange virksomheders produktionsapparater. Vores transportbånd er altid af den højeste mulige kvalitet, så vi kan garantere den højest mulige driftssikkerhed og en lang levetid. Vores mere end 70 forskellige bånd fremstilles blandt andre i PVC, Polyuretan, Gummi, Filt, Polyester, Polyolefin, Teflon og Silikone, og de fås med 1 til 3 lags væv. Vi tilbyder transportbånd, der passe til næsten alle maskiner. Og med vores placeringer forskellige steder i landet, i umiddelbar nærhed af vores kunder kan vi altid tilbyde montage af transportbånd direkte på stedet.

Vi bestræber os på at løse alle behov for transportbånd og remme. Det gør vi ved bl.a. at tilbyde de rigtige priser og en bred vifte af transportprodukter såsom transportbånd, fladremme og drivremme. Alle bånd er fremstillet på kundens ønskede mål. Vores transportbånd er opdelt i forskellige kategorier, for hvilken materiale som transportbåndet er fremstillet af, det giver dig et nemt overblik over de forskellige båndetyper vi kan tilbyde. Hver produktserie indeholder standard bånd, som næsten altid er tilgængelige på vores store lager i Danmark eller Tyskland.

Undgå produktionstop
Rådgivning om transportbånd
Ansvarlige samarbejdspartner
Vi kan tilbyde følgende ydelser
Hvad er et transportbånd?
Vores transportbånd egner sig især til følgende
Hvem opfandt transportbåndet?
Information
Styreprofiler
Mekanisk samling
Svejset samling
Medbringere
Bølgekanter
Overfladestruktur
Vakuum transportbånd
Kantforstærkning
Personlig rådgivning
Faglig kompetence
Fleksibel partner
Om FEC Consulting

Fødevaregodkendte transportbånd

Vi viser vores dedikation til kvalitet, ved at have helt faste regler for fødevaresikkerhed. Igennem tæt samarbejde med vores leverandører forbedrer vi hele tiden den måde vi producerer vores produkter på der bevirker, vi kan tilbyde løsninger der overstiger vores kunders forventninger til fødevarehåndtering.

Vi har i denne sammenhæng længe arbejdet for at minimere anvendelsen af skadelige kemikalier i vores transportbånd og som led i at nå dette mål, har vi indført strenge krav til vores leverandører vedrørende brugen af kemikalier i vores produkter.

LÆS MERE

Modtag et gratis tilbud.

Kontakt os

Please type your full name.

Hov, du mangler noget

Please type your full name.

Hov, du mangler noget

Invalid Input

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Båndtransportører

Vi forhandler et stort udvalg af specialtilpassede transportsystemer til intern transport, der kan opstilles enkeltvis eller sammenbygges til komplette løsninger. Vores færdigeudstyr er altid tilpasset kunden og ikke mindst emnerne der skal transporteres.

Læs mere

Overfladestrukturer

Den korrekte overfladestruktur, med eller uden mønster, sikrer optimal friktion og et godt greb i transportbåndet. En overfladestruktur kan samtidig reducere slidtage og beskytte mod uønsket påvirkning fra f.eks. olie og kemikalier. Når du bestiller hos FEC Consulting, får du den rigtige vejledning i, hvilken struktur der passer til dit bånd og projekt.

LÆS MERE

Styreprofiler & medbringere

For at sikre, skubbe eller inddele et emnes placering på båndet, kan transportbåndet med fordel forsynes med medbringere efter eget design samt fra vores store standardsortiment af medbringere. Styreprofiler monteres direkte på transportbåndet med vores specialfremstillede svejseudstyr og fungerer som ekstra styring på eksempelvis lange og smalle transportbånd.

LÆS MERE

Transportbånd

Vores mere end 140 forskellige bånd fremstilles blandt andre i PVC, Polyuretan, Polyester, Polyolefin, teflon og silikone, og de fås med 1 til 6 lags væv. Vi tilbyder transportbånd, der kan passe til næsten alle maskiner.

Mere end 140 forskellige transportbånd

Vores mere end 140 forskellige bånd fremstilles blandt andre i PVC, Polyuretan, Polyester, Polyolefin, teflon og silikone, og de fås med 1 til 6 lags væv. Vi tilbyder transportbånd, der kan passe til næsten alle maskiner.

Polyolefin, teflon og silikone, og de fås med 1 til 6 lags væv. Vi tilbyder transportbånd, der kan passe til næsten alle maskiner.

Dag-til-dag levering året rundt

VVi forhandler vi et stort udvalg af forskellige typer transportbånd. Vi kan derfor tilbyde dag til dag levering på udvalgte bånd samt afhentning på fabrik efter forudgående aftale.

Har du spørgsmål til vores transportbånd? Så kontakt os på telefon 4824 8545 eller send os en e-mail til Info@fecconsult.dk.

Høj driftsikkerhed og lang levetid

Et transportbånd er i dag en særdeles vigtig enhed i mange virksomheders produktionsapparater.

Vores transportbånd er altid af den højeste mulige kvalitet, så vi kan garantere den højest mulige driftssikkerhed og en lang levetid.