Kundeservice - Man-fre 8.00-16.00 +45 48248545

Transportbånd

Transportbånd

Hos FEC Consultning forhandler vi et stort udvalg af forskellige typer transportbånd. Vi kan derfor tilbyde dag til dag levering på udvalgte bånd typer samt afhentning på fabrikken efter forudgående aftale. Mange af vores PU og PVC transportbånd er velegnet til fødevareindustrien. Vores store sortiment af transportbånd med et hav af forskellige overflader og friktioner gør, at vi kan løse næsten alle opgaver uden problemer. Vi har et bredt udvalg af medbringere til både PU og PVC bånd, og alle vores transportbånd kan fås med forskellige typer mekanisk samling samt med styreprofil. 
Vil du vide mere om vores transportbånd? Ring til os på telefon 48 24 85 45.

Her under kan du se vores udvalg af forskellige typer transportbånd 

Har du brug for nyt transportbånd?

Et transportbånd er i dag en særdeles vigtig enhed i mange virksomheders produktionsapparater. Vores transportbånd er altid af den højeste mulige kvalitet, så vi kan garantere den højest mulige driftssikkerhed og en lang levetid.

Vores mere end 140 forskellige bånd fremstilles blandt andre i PVC, Polyuretan, Polyester, Polyolefin, teflon og silikone, og de fås med 1 til 6 lags væv. Vi tilbyder transportbånd, der kan passe til næsten alle maskiner. Og med vores placeringer forskellige steder i landet, i umiddelbar nærhed af vores kunder kan vi altid tilbyde montage af transportbånd direkte på stedet.

Fremstilling af transportbånd


Vi bestræber os på at løse alle behov for transportbånd og remme. Det gør vi ved bl.a. at tilbyde skarpe priser og en bred vifte af transportprodukter såsom transportbånd, fladremme og drivremme - alle fremstillet på kundens ønskede mål. Vores bånd er opdelt i forskellige kategorier, for hvilken industri som transportbåndet er beregnet til og den type produkter, som du ønsker at transportere. Hver produktserie indeholder standardbånd, som næsten altid er tilgængelige fra vores store lager i Odense.

transportbånd til fødevare

Vores transportbånd egner sig især til følgende:

 • Textilindustrien
 • Fødevareindustrien
 • Papirindustrien
 • Træ bearbejdning
 • Tobaksindustrien
 • Intern transportanlæg
 • Som transmissions remme

Kompetente medarbejdere

Hos os finder du stor ekspertise og tekniske viden, som vores medarbejdere har opbygget gennem mange års erfaring. Vi er partnere med nogle af Europas førende leverandører, en af dem Esbelt, som blandt andre producerer vores fødevaregodkendte transportbånd pp fabrikken i Spanien. Den høje kvalitet samt brug af den nyeste teknologi, betyder at dine båndtransportører kører pålideligt, omkostningseffektiv og er mere miljøvenligt.

Vi kan også tilbyde kunderne følgende ydelser:

 • Teknisk support i forbindelse med udvikling af nye maskiner.
 • Fremstilling af transportbånd efter dit design og ønsker
 • Fremstilling af transportbånd med belægninger og særlige styreprofiler
 • Teknisk support før og efter salg.
 • Svejsninger og samlinger direkte på din maskine

Har du spørgsmål til vores transportbånd?

Så kontakt os gerne på telefon 48 24 85 45 eller på [email protected] Vores dygtige medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse.

Find flere informationer om vores PVC transportbånd her:


FEC Transportbånds katalog

Produkter

Kundeservice & salg

Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon Tlf. +45 48248545
email icon [email protected]

 Min.  ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner