Transportbånd

Hos FEC Consulting tilbyder vi et stort udvalg af standard og specialfremstillede transportbånd, der kan tilpasses alle transportopgaver samt fremstilles efter dine specifikke mål og ønsker. Når du bestiller et transportbånd hos os, får du altid vejledning i, hvilket transportbånd der passer til dit projekt. Uanset om du skal transportere fødevarer, bulk gods eller heavy-duty materialer, finder vi den rigtige løsning til dig.

Kontakt os

Udforsk vores univers

Transportbånd kan efter behov, fremstilles med styreprofiler, medbringere, bølgekanter, vakuumhuller og meget mere. Få et overblik over vores mange muligheder og løsninger nedenfor.

Styreprofiler

Styreprofiler

Optimér styringen og forlæng båndets levetid med styreprofiler.

Overflader

Overflader

Den korrekte overfladestruktur sikrer optimal friktion og et godt greb.

Samlinger

Samlinger

Det er vigtigt du vælger, den rigtige type samling på dine transportbånd.

Produktoversigt

Produktoversigt

Få et overblik over vores mere end 150 standard transportbåndstyper.

Vakuumhuller

Vakuumhuller

Vakuumhuller kan bidrage til at fastgøre emners placering til båndet.

Bølgekanter

Bølgekanter

Bånd med bølgekanter garanterer minimalt spild ved stigende transport.

Medbringer

Medbringer

Med medbringere kan du nemt inddele dine emnes placering på båndet.

Elastiske bånd

Elastiske bånd

Med elastiske transportbånd, undgår du kontaminering af dine fødevarer.

Mere end 140 forskellige bånd

Vores mange forskellige bånd fremstilles blandt andre i PVC, Polyuretan, Gummi, Filt, Polyolefin, teflon og silikone, og de fås med 1 til 4 lag væv som forstærkning.

Fødevaregodkendte transportbånd

Vi viser vores dedikation til kvalitet, ved at have helt faste regler for fødevaresikkerhed. Igennem tæt samarbejde med vores leverandører forbedrer vi hele tiden den måde vi producerer vores produkter på der bevirker, vi kan tilbyde løsninger der overstiger vores kunders forventninger til fødevarehåndtering.

Vi har i denne sammenhæng længe arbejdet for at minimere anvendelsen af skadelige kemikalier i vores transportbånd og som led i at nå dette mål, har vi indført strenge krav til vores leverandører vedrørende brugen af kemikalier i vores produkter.

LÆS MERE

Billedgalleri

Billedgalleri

Katalog om transportbånd på dansk

Transportbåndskatalog

Vi har hos FEC Consulting fremstillet vores eget transportbåndskatalog på dansk, der formidler viden og teknisk data til alle, der beskæftiger sig med transportbånd.

Målet med kataloget er at præsentere og formidle teknisk data vedrørende vores komplette produktprogrammet, vejlede i forbindelse med praktisk anvendelse samt skabe indblik i produktprogrammets mange anvendelsesmuligheder.Download kataloget nedenfor og læs mere om vores store udvalg indenfor blandt andet olieresistente-, antistatiske- og fødevaregodkendte transportbånd.

Download

Klik og start download

7.3MB (PDF)

Information om transportbånd

Når det drejer sig om at vælge den rigtige type transportbånd, er der flere faktorer at tage i betragtning, f.eks. det materiale, der transporteres, den ubestemte type bånd, som båndet skal køre i, transportbåndets hastighed og vinkel samt det samlede slid, som transportbåndet vil blive udsat for. I denne sammenhæng er de tre hovedtyper af transportbånd PVC, PU og silikone, og de har hver især deres unikke egenskaber og fordele.

Transportbånd af PVC (polyvinylchlorid) er ideelle til anvendelser, der involverer moderate til tunge belastninger, høje hastigheder og kræver underlag for slid, olie og kemikalier. PVC-transportbånd er også bemærkelsesværdige for deres holdbarhed, lange levetid og lave vedligeholdelseskrav. De anbefales dog ikke til anvendelser, der involverer ekstreme punkttemperaturer eller eksponering for UV-stråler.

PU (polyurethan)-transportbånd er velegnede til anvendelser, der kræver overlegen fleksibilitet, høj modstandsdygtighed over for slid og lavt støjniveau. PU-transportbånd er også modstandsdygtige over for kemikalier samt olie og fedt, hvilket kvalificerer dem til et populært valg til fødevareindustrien og reklamebranchen. De anbefales ikke til miljøer med høje temperaturer eller anvendelser, der involverer eksponering for UV-lys.

Silikone transportbånd er ideelle til anvendelser ved høje temperaturer på op til mellem 200-300 grader og er også modstandsdygtige over for UV-lys, kemikalier og fugt. De anvendes ofte i fødevareindustrien, hvor der kræves høje temperaturer til madlavning, bagning og andre forarbejdningsaktiviteter. Silikone bånd af er dog ikke nødvendigvis egnede til tunge belastninger eller højhastighedsanvendelser på grund af båndets lavere trækstyrke.

For at finde den rigtige transportbåndstype er det vigtigt at forstå anvendelseskravene, såsom typen af ​​materiale, der transporteres driftsmiljøet og eventuelle, specifikke sikkerhedsforskrifter, der skal overholdes. Det er også vigtigt at overveje faktorer som båndbredde, tykkelse og opspændingskrav for at sikre, at transportørsystemet kører jævnt og effektivt. Ud over disse faktorer bør du også overveje producentens omdømme for kvalitet og pålidelighed samt omkostningerne og tilgængeligheden af ​​reservedele og vedligeholdelsestjenester. Det er altid en god idé at arbejde med en velrenommeret leverandør med godt leveringstider, som kan give ekspertrådgivning og støtte til at vælge det rigtige transportbånd til dine behov.

Brug for et nyt transportbånd?

Hos FEC Consulting er vi din tætte samarbejdspartner der altid står klar med rådgivning og sparring vedrørende dine transmissionsløsninger. Vi er en af markedets største forhandlere af transportbånd hvilket sikrer dig den bedste pris, rådgivning og leveringstid, hvad enten du er OEM eller slutkunde. Vi forhandler et stort udvalg af komponenter og tilbehør indenfor transportbånd til både stykgodstransport og bulkgods. Vi tilbyder b.la. mere end 150 standard båndtyper i f.eks. PVC, PU, gummi, filt, polyester, polyolefin, teflon eller silikone. Alle standard båndtyper fremstilles med 1 til 3 lag væv, afhængigt af opgave og projekt. Vi tilbyder både standard og specialfremstillede løsninger, der kan tilpasses alle transportopgaver og fremstilles ud fra dine specifikationer og tegninger. Hos FEC Consulting giver vi dig muligheden for at implementere netop det bånd, der vil gøre en forskel i dit arbejde – alt afhængig af din branche og industri. Vores mål er at skabe den bedste forudsætning for en optimal og effektiv transport og vi garanterer, vi nok skal finde en løsning der dækker dine behov og ønsker.

Kvalitet og funktion er nøgleord

Vi har et klart mål om at tilbyde transportbånd med fokus på innovation og design hvilket vi garanterer, gennem målrettet produktudvikling og en streng kvalitetskontrol af alle vores bånd. Vi har i denne sammenhæng længe arbejdet for at minimere anvendelsen af kemikalier i vores fødevaregodkendte transportbånd og som led i at nå dette

mål, har vi indført strenge krav til vores leverandører vedrørende brugen af kemikalier i vores produkter. Alle vores båndtyper er derfor REACH og RoHs certificeret samtidig med at de er godkendt i henhold til FDA, Europa-Parlamentet samt Rådets forordning (EF) nr. 1935/2004, nr. 10/2011 og nr. 174/2015. Dette sikrer at vores transport-og procesbånd ikke afgiver kemikalier til fødevareprodukter i mængder, som kan udgøre en sundhedsskadelig risiko for mennesker, dyr eller miljø – eller som kan forårsage en forringelse af et fødevareprodukts smag, duft eller sammensætning. Vores produktion er samtidig ISO 9001:2015 godkendt da vi bestræber at tilbyde produkter, serviceydelser og leverancer af højeste kvalitet. For vores mål er til stadighed at forbedre vores produkter, services og interne processer, så vi er i stand til at tilbyde et kvalitetsniveau, der overstiger vores kunders krav og forventninger til transportbånd.

Har du brug for hjælp ?

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os hvis du har brug for rådgivning, er interesseret i et af vores transportbånd, eller hvis du skal have udført service på din eksisterende båndløsning. Vi kan kontaktes hele døgnet rundt på telefon +45 48248545 men du kan også skrive til vores e-mail info@fecconsult.dk, hvis du foretrækker det.

Brug for hjælp til at finde de rigtige type transportbånd ?

Vi tilbyder næsten alle slags transportbånd til alle typer af industri, hos FEC Consulting kan vi tilbyder transportånd i matrialer som PVC, PU, gummi, silikone, filt og polyolefin. Hvert båndtype har forskellige egenskaber, som gør dem velegnet til forskellige formål. For yderligere information og priser på de enkelte båndtyper, kan du klikke på knappen nedenfor.

Vores team kan hjælpe med at finde det bedste transportbånd til dine behov, og vores sortiment omfatter bånd i forskellige størrelser, farver og mønstre. Uanset om du har brug for et bånd til at transportere tungere belastninger, til høje temperaturer eller til hygiejniske formål i fødevareindustrien, så har vi et bånd der passer til dit behov.

Se alle båndtyper
Har du brug for nyt transportbånd?

Styreprofil til transportbånd


Et transportbånd er i dag en særdeles vigtig enhed i mange virksomheders produktionsapparater. Vores transportbånd er altid af den højeste mulige kvalitet, så vi kan garantere den højest mulige driftssikkerhed og en lang levetid. Vores mere end 70 forskellige bånd fremstilles blandt andre i PVC, Polyuretan, Gummi, Filt, Polyester, Polyolefin, Teflon og Silikone, og de fås med 1 til 3 lags væv. Vi tilbyder transportbånd, der passe til næsten alle maskiner. Og med vores placeringer forskellige steder i landet, i umiddelbar nærhed af vores kunder kan vi altid tilbyde montage af transportbånd direkte på stedet.

Vi bestræber os på at løse alle behov for transportbånd og remme. Det gør vi ved bl.a. at tilbyde de rigtige priser og en bred vifte af transportprodukter såsom transportbånd, fladremme og drivremme. Alle bånd er fremstillet på kundens ønskede mål. Vores transportbånd er opdelt i forskellige kategorier, for hvilken materiale som transportbåndet er fremstillet af, det giver dig et nemt overblik over de forskellige båndetyper vi kan tilbyde. Hver produktserie indeholder standard bånd, som næsten altid er tilgængelige på vores store lager i Danmark eller Tyskland.

Undgå produktionstop
Rådgivning om transportbånd
Ansvarlige samarbejdspartner
Vi kan tilbyde følgende ydelser
Hvad er et transportbånd?
Vores transportbånd egner sig især til følgende
Hvem opfandt transportbåndet?
Information
Styreprofiler
Mekanisk samling
Svejset samling
Medbringere
Bølgekanter
Overfladestruktur
Vakuum transportbånd
Kantforstærkning
Personlig rådgivning
Faglig kompetence
Fleksibel partner
Om FEC Consulting

Båndtransportører

Vi forhandler et stort udvalg af specialtilpassede transportsystemer til intern transport, der kan opstilles enkeltvis eller sammenbygges til komplette løsninger. Vores færdigeudstyr er altid tilpasset kunden og ikke mindst emnerne der skal transporteres.

Læs mere

Styreprofiler til transportbånd

For at sikre, skubbe eller inddele et emnes placering på båndet, kan transportbåndet med fordel forsynes med medbringere efter eget design samt fra vores store standardsortiment af medbringere. Styreprofiler monteres direkte på transportbåndet med vores specialfremstillede svejseudstyr og fungerer som ekstra styring på eksempelvis lange og smalle transportbånd.

LÆS MERE

Kontaktformular

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting

Transportbånd

Vores mere end 140 forskellige bånd fremstilles blandt andre i PVC, Polyuretan, Polyester, Polyolefin, teflon og silikone, og de fås med 1 til 4 lags væv. Vi tilbyder transportbånd, der kan passe til næsten alle maskiner.

Mere end 140 forskellige transportbånd

Vi er kan tilbyde DK's bedste udvalg af transportbånd, faktisk har vi mere end 140 forskellige båndtyper på lager, og vores sortiment inkluderer en bred vifte af materialer, såsom PVC, PU, Filt, Polyolefin, Gummi og Silikone. Vores transportbånd fås med 1 til 4 lag væv, der sikrer høj kvalitet og holdbarhed. Uanset hvilken maskine du har, har vi en transportbåndsløsning, der passer perfekt.

Dag-til-dag levering året rundt

VVi forhandler vi et stort udvalg af forskellige typer transportbånd. Vi kan derfor tilbyde dag til dag levering på udvalgte bånd samt afhentning på fabrik efter forudgående aftale.

Har du spørgsmål til vores transportbånd? Så kontakt os på telefon 4824 8545 eller send os en e-mail til Info@fecconsult.dk.

Høj driftsikkerhed og lang levetid

Et transportbånd er i dag en særdeles vigtig enhed i mange virksomheders produktionsapparater.

Vores transportbånd er altid af den højeste mulige kvalitet, så vi kan garantere den højest mulige driftssikkerhed og en lang levetid.