PU fladrem

Denne PU fladrem eliminerer metal-mod-metal virkning konventionelle systemer. Kombineret med en glat overflade kronet maskine skive, resultatet er usædvanligt stille drift og overlegen kørekomfort. Desuden den fleksible flade bælte muliggør en mere kompakt, energieffektiv maskine, som kan være indeholdt i løfteværket måde. Dette reducerer bygge- og systemet driftsomkostninger og frigør værdifuld plads.

PU fladremme fra megadyne


Langvarig flade bælter, glatte, kronet neg og minimale bevægelige dele i gearløse maskine dramatisk reducere slid og øge holdbarhed og effektivitet. Det overvåger løbende status på bælter 'stål ledninger. I modsætning til visuelle inspektioner af tovværk konventionelle stål, Pulse systemet automatisk registrerer og rapporterer bælte fejl til vedligeholdelsespersonalet for hurtig reaktion, der giver ejere med større ro i sindet.

Beskyttelse af miljøet
Hverken bæltet eller gearløse maskine, med sine permanent lukkede lejer, kræver nogen smøring så det er renere for miljøet. Den meget effektiv gearløse maskine med sin permanentmagnetsynkronmotor motor reducerer strømforbruget med op til 50 procent i forhold til konventionelle gearede maskiner og 15 procent i forhold til andre maskiner med permanent-magnet motorer i aksial konstruktion.

PU faldremme med stål og kevlar forstærkning

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon [email protected]

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner