Gates

gates tandremme

Gates tandremme

Gates Corporation er den førende producent af tandremme og kileremme til kraftoverførselsløsninger.

Gates virksomheden er en ingeniørbaseret virksomhed som fremstiller kileremme, tandremme, Poly-V remme og en anden type remme af høj kvalitet, der sælges i den verdensomspændende industrier. Vi hviler ikke på fortidens innovation, og det faktum at Gates Corporation i dag er verdens førende leverandør af remme til kraftoverførsel. Vi skal kæmpe benhårdt for at fastholde vores position som verdens førende producent af tandremme og kileremme til industri maskiner. Vi investerer kontinuerligt teknologisk udvikling, så vores produkter ikke kun overgår de industristandarder, de overgår også vores kunders krævende forventninger. Vi investerer i vores medarbejder og bringer erfaringer fra virkelige verden med ind på fabrikken og i de nye produkter vi udvikler, der gør det muligt for os at løse vores kunders forskellige udfordringer i dag og forudse morgendagens. Og vi udvider konstant vores produktkatalog og aktiviteter. I de mest ekstreme miljøer er Gates tandremme og kileremme det rigtige produkt. Uanset om vi bygger originalt udstyr eller vedligeholder produkter på eftermarkedet, gør vi det muligt for virksomheder at være mere effektive, produktive og rentable.

Historien om Gates Corporation

Den 1. oktober 1911 købte Charles Gates sr. Colorado Tire and Leather Company beliggende i Denver, Colorado ved siden af floden South Platte. Colorado Tire and Leather Company lavede et enkelt produkt, Holdbar bånd af læder, som bilisterne fik fastgjort til dæk for at udvide deres kilometertal. I 1917 begyndte Gates virksomheden udfasningen af læder til fordel for gummi, og Charles Gates skiftede navn til International Rubber Company. Samme år udviklede John Gates, Charles's bror, en rem lavet af gummi og forstærket med væv, også kaldet en kilerem, på grund af formen på remmen. Den erstattede tidligere typer af fladremme, der blev brugt på biler og industrimaskiner på det tidspunkt. Kileremmens succes fik virksomheden til at blive den største producent af kileremme på verdensplan, en titel, som den stadig har den dag i dag. I 1919 skiftede International Rubber Company navn til Gates Rubber Company. Gates fortsatte sin ekspansion over De Forenede Stater ved at åbne flere fabrikker og ansætte tusinder af mennesker. Derefter, i 1954, blev dens første internationale produktionsanlæg bygget i Brantford, Ontario, Canada. Udvidelsen til andre lande fulgte. I 1958 åbnede virksomheden Gates Rubber de Mexico. I 1963 byggede Gates et rem og slangeanlæg i Erembodegem, Belgien, den første af mange europæiske faciliteter.

I 1980'erne fortsatte Gates-udvidelsen, da virksomheden erhvervede Uniroyal Power Transmission Company og blev verdens største producent af tandremme og fast etablerede sin vækst i Asien-Stillehavsregionen. I 1996 blev virksomheden solgt til det britisk-baserede ingeniørfirma Tomkins plc, hvilket var afslutningen 85 års familieejerskab. I 2003 skiftede Gates navn til The Gates Corporation, et skridt, der afspejler virksomhedens voksende udvalg af industrielle mærker, produktlinjer og kunder. Denver-fabrikken lukkede, og i 2001 var nogle bygninger ikke blevet brugt i næsten et årti. Asbest forurenede bygningerne og trichlorethylen i grundvandet var stadig under sanering i slutningen af 2014. Mens dele af ejendommen var blevet ombygget, forblev den oprindelige fabrikken øde indtil november 2013, da nedrivning af de endelige fabriksbygninger begyndte. Den tidligere Gates Rubber-fabrik, der i mange år var et Denver vartegn, blev revet ned i 2014.

I juli 2014 blev Blackstone Group, verdens største opkøbsfirma, enige om at erhverve The Gates Corporation fra Onex Corp. (OCX) og Canada Pension Plan Investment, og belv købt for 36 milliarder dansk kroner. Virksomhedens hovedkvarter er placeret på 1144 15th Street i Denver, Colorado.


Gates tandremme

Download Design Flex ™ Pro ™ -software

Design hurtigt, let og nøjagtigt industrielle synkron- eller kileremsdrevsystemer, der passer til dine specifikke designparametre, så du kan bestemme enhver potentiel kræftoverførsel til din specifikke applikation uden at spilde tid eller penge. Vores professionel Design Flex software giver dig mulighed for at udskrive, e-maile eller oprette PDF-filer af dine designspecifikationer, Design Flex Pro fra Gates er det bedste beregnings program på markedet til dimensionering af tandremme og beregning af drev med kilerem.

Ud over at designe bånddrev kan Gates Design Flex ™ Pro ™ bruges til at:

  • Beregn den korrekt forspænding af dit remtræk
  • Rem beregningsprogram
  • Find den rigtige rem til dit remtræk
  • Anslå energibesparelser i et tandremsdrev sammenlignet med et kileremsdrev
  • Anslå omkostningsbesparelserne ved udskiftning af kæde til remtræk

Gates Design Flex ™ Pro ™ -softwaren er kompatibel med Windows-operativsystemer.


Download Gates Design Flex ™ Pro ™