Fladremme med samling

Fladremme med samling

En fladrem, også kaldet, en drivrem, er en overførselsrem, der anvendes til effektoverføring og kraftoverførsel. Et særligt kendetegn for en fladrem er dens ensartede og elastiske overflade, der uden forhøjninger eller tykkelsesforskelle garanterer, at remmen ingen svagheder har. Overfladen sikrer på samme måde en støjsvag drift, da den absorberer vibrationer og støj. Fladremme tillader meget høje hastigheder og anvendes eksempelvis af tekstil- metal- og træindustrien samt i rullebane- og transportsystemer. Fladremme kan overføre op til 97% trækstyrke og garanterer en stabil og høj kraftoverførsel, da en fladrem kan overføre kraft fra begge sider af remmen. Vi anbefaler vores kunder at vælge en fladrem, hvis de søger en effektiv og pålidelig rem med minimal vedligeholdelse og en tilhørende, lang levetid.

Fladremme fremstilles i slidstærkt gummi eller plast, med en forstærkning i enten nylon, kevlar, stål eller polyester. Vi forhandler et bredt udvalg af åbne og helstøbte fladremme. Fladremme kan udstyres med en overfladebelægning efter dit valg, så remmen målrettes konkrete industrier og transportformål. Vi tilbyder overfladebelægningen i gummi, PVC, PU eller skum, der kan pålægges den ene eller begge sider af remmen. Ved at belægge en fladrem kan du således tilpasse og målrette remmen konkrete håndteringsformål samt tilføje egenskaber til remmen i form af f.eks. høj/lav friktion, hårdhed m.m. Fladremme er tilgængelige i længder fra 180–, 4.800 mm (gummi) og fra 200 – 5.400 mm (plast). Fladremme forhandles i forskellige tykkelser, der sikrer forskellige trækstyrker. Jo tykkere fladremmen er, jo større en remskive vil der skulle anvendes i remtrækket.

megadyne-megaflat-pdf-katalog Fladremme med samling
forbo---fladremme Fladremme med samling

Forbo Siegling - Fladremme

produkt_katalog_esband_schlatterer_pdf_remme Fladremme med samling

Esband fladremme

Båndlængde (mm):
band Fladremme med samling

Resultat
-
Indtast dimensioner:

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Producent:
Esbelt
Resultater 1 - 3 ud af 3Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 3 ud af 3Vis:     pr. Side