RPP tandremme

RPP tandremme

MEGADYNE ® Isoran gummi RPP tandrem med metrisk tanddeling. (3 mm, 5 mm, 8 mm, 14 mm) Med forhandlingen af tandremme af mærket MEGADYNE ® har FEC Consulting gjort det muligt at levere tandrems løsninger i høj kvalitet til den danske industri. De italiensk Megadyne Isoran, SILVER, GOLD & PLATINUM gummi tandremme er et godt supplement til FEC's eksisterende produktprogram på transmissions området.

MEGADYNE ® Isoran tandrem, er en standard neopren gummi tandrem med metrisk tanddeling. Neopren tandrem er fremstillet med en glasfiber forstærkning. Tandsiden er coatet med sort nylon stof. Denne type tandrem har halvrunde tænder, som sikrer et konstant indgreb i tandremskiven og er designet til transmission med høj præcision. Med forhandlingen af tandremme af mærket Megadyne har FEC Consulting gjort det muligt at levere tandrems løsninger i høj kvalitet til den danske industri. De italiensk Megadyne Isoran RPP, SILVER, GOLD & PLATINUM tandremme er et godt supplement til vores eksisterende produktprogram på transmissions området.

Kontakt kundeservice for et uforpligtende tilbud eller hvis du har brug for mere information. Du kan kontakte os alle hverdage fra 8:00 til 16:30 på telefon +45 48248545 eller ved at sende os en e-mail til info@fecconsult.dk. Vi ser frem til at kunne tilbyde dig vores ekspertise.

gummi-tandremme-katalog RPP Tandremme af mærket Megadyne
megadyne-components-megapulleys-pdf-katalog RPP Tandremme af mærket Megadyne
megadyne_frekavensmaaler_dtm_micro RPP Tandremme af mærket Megadyne
Loading...
Pully belt
Hastighedsforhold  
Effektiv diameter - stor remskive (A) () {{ format(calculated.pitchDiameterA) }}
Effektiv diameter - lille remskive (B) () {{ format(calculated.pitchDiameterB) }}
Beregnet effektiv tandrems længde () {{ format(calculated.desiredBeltLength) }}
Nærmest tilgængelig tandrems længde () {{ format(calculated.beltLength) }}
Nærmest tilgængelig antal tænder {{ calculated.beltTeeth }}
Center afstand ved brug af nærmest tilgængelig remlængde () {{ format(calculated.centerDistance) }}
Antal tænder i indgreb   {{ calculated.teethInMesh }}

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting