CX kileremme

CX kileremme - 22x14 MM

En CX kilerem er en helstøbt, v-formet transmissionsrem, der kombinerer høj fleksibilitet med stærk trækkraft. Dens drift er baseret på friktion, specifikt den friktion, der opstår i kilen. Disse kileremme med CX-profil er fremstillet af robust EPDM gummi forstærket med fiberglas. Denne kombination sikrer et effektivt remtræk, idet remmens form fastholder den korrekt i remskiven.

Vi tilbyder et bredt sortiment af PIX X'tra ® kileremme i CX-profil. Denne fortandede smalkilerem har dimensioner på 22 millimeter i bredden og 14 millimeter i højden. Tænderne på remmen gør den særligt velegnet til mindre remskivediametre. PIX X'tra ® kileremme i CX-profil er designet til drevsystemer med lineære hastigheder på op til 42 m/sek. De er typisk anvendt i kompressorer, pumper, ventilatorer, generatorer, varmevekslere og andre industrielle drevsystemer. En væsentlig fordel ved CX-profilen er, at den er vedligeholdelsesfri og ikke kræver efterspænding efter installation.

PIX X'tra ® kileremme overholder de relevante ISO & DIN-normer. Vi lagerfører dem i standardstørrelser. PIX X'set® kileremme i CX-profil er resistente over for temperatursvingninger fra -25°C til +100°C. Takket være det EPDM robuste materiale, besidder de også høj olie- og varmeresistens og antistatiske egenskaber. Disse CX-kileremme overholder REACH og RoHS direktiverne og er i overensstemmelse med direktiv 94/9/EC-Atex.

megadyne-v-belts CX kileremme [ 22x14 MM ] - Fortandet CX kilerem
megadyne-linea-gold-pdf-katalog CX kileremme [ 22x14 MM ] - Fortandet CX kilerem
megadyne-accu-link-pdf-katalog CX kileremme [ 22x14 MM ] - Fortandet CX kilerem

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Producent:
PIX power transmission solutions
Resultater 1 - 16 ud af 16Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 16 ud af 16Vis:     pr. Side