Kileremme AVX10 - 10x8 MM

Kileremme AVX10 - 10x8 MM

En PIX Force® klassisk autokilerem i AVX10-profil, er en helstøbt v-formet transmissionsrem med høj trækkraft, der ligesom andre friktionsremme er drevet af friktion – i dette tilfælde friktionen, der opstår i kilen. Serien af PIX Force® klassiske autokileremme i AVX10-profil måler 10 millimeter i bredden og 8 millimeter i højden og lagerføres i standardlængder fra 600-5130 mm, der på forespørgsel kan bearbejdes efter dine specifikationer og skæres på kundespecifikke mål. 

Vi forhandler et stort udvalg af PIX Force® klassiske autokileremme i AVX10-profil, der er en fortandet kilerem, der er ideel til små remskivediametre, da fortandingen sikrer et godt greb i remskiven. AVX10-profilen er fremstillet i slidstærkt neoprengummi og har en forstærkning af fiberglas, der ikke kan ruste. Autokileremme benyttes eksempelvis i biler, generatorer, kompressorer, vandpumper, ventilatorer og servostyringspumper - og er velegnet til HEMM (Heavy Earth moving machinery) applikationer.

Serien af autokileremme er olie- og varmeresistente samt antistatisk, der gør de ikke kan ruste. AVX10-profilen er vedligeholdelsesfri og kræver ingen efterspænding efter montering. PIX Force® klassiske autokileremme er produceret iht. gældende ISO & DIN-normer og tåler temperaturer fra -45°C til +120°C. AVX10-profilen er REACH og RoHS kompatible og kan anvendes iht. direktiv 94/9/EC-Atex.

megadyne-v-belts KILEREMME AVX10 | Profil: AVX10 10x8 MM - PIX FORCE®
megadyne-linea-gold-pdf-katalog KILEREMME AVX10 | Profil: AVX10 10x8 MM - PIX FORCE®
megadyne-accu-link-pdf-katalog KILEREMME AVX10 | Profil: AVX10 10x8 MM - PIX FORCE®

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Producent:
PIX power transmission solutions
Resultater 1 - 50 ud af 169Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 50 ud af 169Vis:     pr. Side