Kileremme SPZ profil - 10x8 MM

Kileremme SPZ profil - 10x8 MM

Vi forhandler et stort udvalg af PIX X'set® kileremme i SPZ-profil, der måler 10 millimeter i bredden og 8 millimeter i højden. Klassiske kileremme i SPZ-profil er fremstillet uden tænder og er udviklet til drev med en lineær hastighed på op til 42 m/sek. De anvendes f.eks. i generatorer, blæsere, kompressorer, pumper, husholdningsapparater samt i cement- og stålapplikationer. PIX X'set® kileremme i SPZ-profil er produceret iht. gældende ISO & DIN-normer og lagerføres i standardstørrelser, der på forespørgsel kan bearbejdes efter dine specifikationer.

En SPZ-kilerem er en helstøbt, v-formet transmissionsrem med høj fleksibilitet og trækkraft, der ligesom andre friktionsremme er drevet af friktion. Kileremme i SPZ-profil produceres i slidstærkt neoprengummi med en forstærkning af fiberglas og garanterer et effektivt remtræk, da dens v-form sikrer remmens placering i remskiven. PIX X'set®, kileremme i SPZ-profil tåler temperaturforhold fra -18°C til +80°C samtidig med, at de er antistatiske og ikke kan ruste. Kontakt kundeservice for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har brug for mere information. Du kan kontakt os alle hverdage fra 8:00 til 16:30 på telefon 48248545 eller ved at sende os en e-mail til info@fecconsult.dk. Vi ser frem til at kunne tilbyde dig vores ekspertise.

Loading...
Pully belt
Hastighedsforhold  
Effektiv diameter - stor remskive (A) () {{ format(calculated.pitchDiameterA) }}
Effektiv diameter - lille remskive (B) () {{ format(calculated.pitchDiameterB) }}
Beregnet effektiv tandrems længde () {{ format(calculated.desiredBeltLength) }}
Nærmest tilgængelig tandrems længde () {{ format(calculated.beltLength) }}
Nærmest tilgængelig antal tænder {{ calculated.beltTeeth }}
Center afstand ved brug af nærmest tilgængelig remlængde () {{ format(calculated.centerDistance) }}
Antal tænder i indgreb   {{ calculated.teethInMesh }}

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Producent:
PIX power transmission solutions
Resultater 1 - 50 ud af 186Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 50 ud af 186Vis:     pr. Side