Radius Modulbånd

Radius Modulbånd

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige modulopbyggede transportbånd, der lagerføres med bånddelinger på 6, 12, 25, 50 eller 75 mm er et udtryk for den metriske afstand fra plastiksplit til plastiksplit. Modulopbyggede transportbånd fremstilles af en række standardiserer plastmoduler, der konstrueres i et murstensmønster, hvorefter de samles med en plastiksplit. Sammenlignet med traditionelle transportbånd er modulopbyggede transportbånd, nemme at servicere og reparere, da modulerne kan samles og skilles ad i forbindelse med f.eks. rengøring. Modulopbygningen gør samtidig, at vi kan imødekomme alle længder og bredder, samt konstruere båndet af forskellige modultyper, såsom moduler med/uden belægning, medbringere, sidekant osv. – kun fantasien sætter grænser. Modsat fladremme og kileremme der er drevet af friktion, er modulbånd drevet af tandremskiver der minimerer båndspændingen og øger trækstyrken. 

Radiusbånd er holdbare, fleksible og effektive, og kommer i et utal af forskellige kombinationer. Med et radiusbånd opnås der stor fleksibilitet i udformningen af anlægget, da båndet tillader konstruktioner i J-kurver og S-kurver der gør, du kan undgå forhindringer, optimere gulvplads samt skifte retning på din produktlinje. Radiusbånd anvendes som udgangspunkt til buet og skrå transport, og forhandles med en bånddeling på 25 eller 50 mm. Modulerne lagerføres i standardbredder på 20 mm, 20,5 mm og 50 mm, og kan fremstilles i materialerne polypropylen (PP) og polyoxymethylen (POM), der hver især tåler forskellige temperaturforhold. PP tåler temp. fra +5°C til +100°C og POM tåler temp. fra -43°C til +95°C. Modulære transportbånd anvendes især af fødevareindustrien, grundet modulernes rengøringsvenlige og slidstærke egenskaber. (Disse båndtyper er godkendt til fødevaretransport i henhold til FDA (Food & Drug Administration), FSIS (Food Standard Inspection Sevice) samt EU-forordning nr. 1935/2004).

Bånddeling: 25 eller 50 mm, modultyper: glat og struktureret, materialer: POM og PP, modulbredder: 20 mm, 20,5 mm og 50 mm, anvendelse: let, medium og tung transport + tillader buede og skrå konstruktioner, temperaturområde: -73°C til +100°C, brancher: f.eks. fisk, mejeri, grøntsager.

 

 

 

 
 


 

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting